arkadaşlar bu ekran akrtını alıcaz ancak yeni çıkmıs bu ekran kartı türkiyede varmı vs... bunun gibi bilgiler sorucaktım eğer yoksa güvenirli olarak nerelerden satın ala biliriz yada nerelerden sipaiş ede bilriz yardımınızı bekliyorum
Nvidia 9800 GT
ayrıca arkadaşlar bana en düşük ücret olarak 500 ytl olan ekran kartlarını paylaşa bilirmisiniz Blacksite oyununu son graficte oynata bilecek ayrıca benim donanımada uyması gerek
anakartım asus ama inanın markasını bilmiyomda ücreti 505 $
işlemci intel 2 Duo Cpu 2.7 ghz
2 gb ram
ekran akrtı olarak Nvidia seçimimdir ama sizde bana güzel ekran kartlarını paylaşırsanız sevinirim
EN DÜŞÜK ÜCRET OLARAK EKRAN KARTI 500 ytl olması rica olunur
gtx 260 9800 gx2 den düşük diye biliyorum performans olarak ama sen ahmet arkadaşın dediği gtx2 280 iyi yanlız biraz fazla basketbol oynamış boy almış başı gitmiş
yanlız ram in çok düşük
2Gb ram var arkadasta :) KAc GB olsun ki daha :) Adam terminal degil bir oyunu acıcak bilgisayar istiyor :)
saolun bir bakayım bunlarada asıl benim gönlümden geçen su resimde verdiğim ama o türkiyede yok diye biliyorum açıkcası internetten sipraiş vermekte beni korkutuyor
bektash2Gb ram var arkadasta :) KAc GB olsun ki daha :) Adam terminal degil bir oyunu acıcak bilgisayar istiyor :)ustam ekran kartı 1 gb istiyo ben bide vista ihtimali verdim bide agır oyun oynarsa dedim yazık olur pc nin hakkını yer o ram
güzel ekrankartları saol özellikle en alttaki nin özeliklerine de hayran kaldım ayrıca kayseri stoklarıda varmıs bende kayserideyim al bilrim kolaylıka çok saol