Fazla tartışma çıkmadan,kullanmamış kullanıcılar yorum yapmadan,sadece fiyat göz önüne alınmadan Güzel bir anket olması dileğiyle :)
Nvidia AmdAti
- 1
- 2
beray dostum bu konuda kavga cıkar bence :D biri der bu iyi o kötü öbürü der onası iyi olur ya bu daha iyi :D bence nvidia oyunlarda daha iyi diye düşünüyorum şahsen 9800gt im var performans sorunu yasatmadı ati kötü demiyorum kimse cellallenmesin :D
beray dostum bu konuda kavga cıkar bence :D biri der bu iyi o kötü öbürü der onası iyi olur ya bu daha iyi :D bence nvidia oyunlarda daha iyi diye düşünüyorum şahsen 9800gt im var performans sorunu yasatmadı ati kötü demiyorum kimse cellallenmesin :İntel amd bile neler oldu.Bakalım daha ortam gerilmedi hayret :DSon Düzenleme: beray07 ~ 20 Eylül 2011 01:02
vay be kavga çıkmamış bu konuda :D
Vurgu takım birliği, ya da başka bir takım çağrı olmaz
şimdi çıkıp nvidia çok daha iyi desem ortalık karışacak ve şunuda belirteyim amd atiyi birkaç sene önce satın aldı ve atinin artık sadece radeon serisi hala kendini koruyor aslında bu kötü bişey deil amd ve atinin teknolojileri birleşti ortaya nerdeyse (nerdeyse ama ) nvidia kadar iyi performans çıktı
şimdi burda ben bize her yer nvidia dersem kavga çıkar nvdia en iyisi amd kötü dersemde kavga çıkar amd nin allah belasını versin dersem kesin kavga çıkar onun için demiyorum saygılar
Arkadaşlar aynı konuları açıp durmayın. Zaten bunun tartışması bir önceki konularda yapılmış. Neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Her ikiside dünyanın en iyi firmalarıdır. Kuruluş yılları birbirine çok yakındır. Her ikiside çok iyi kartlar üretir. İki kartıda alanlar sorun yaşamazlar. Yani birisi süper performans veriyor diğeri yerlerde sürünüyor gibi şeyler söyleyemeyiz. AMD Radeon HD 6000 serisi ile nVidia GTX 500 serisi aşağı yukarı aynı performansı verirler.
artık şunu düşünmeye başladım milletin kartları filan düşündüğü yok ana bacı küfretmeye gelmişler
aynı zamanda nvidia nın tek büyük artısı physic değil 3d olayıda var ben kullanıyorum birkaç hata dışında gayet başarılı
edit : @sails dediklerinde haklısın ama millet 1.500 tl ye bilgisayar toplayıp hatta aramızda gtx 580-90 modellerii kullanan arkadaşlar var en iyi performansı arıyorlar
İnşallah amd intelide nvidia yıda satın alırda kurtuluruz sizden.
Amd önce oyunlarda lisans satın alsın inteli ve nvidiayı almadan önce :D
- 1
- 2