`````Sorunu Köklü bir sekilde cözdüm.Arkın dedigi gibi Bilgisayarıma bulasan Win32 Parite virüsünden kanaklandıgını anlamıs oldum.Bu virüs Pc deki Exe dosyalarına bulasıp kısa sürede Tüm exe dosyalarına yayılıyor.Ve Programlarda sorunlar cıkartıo.Oyunu silmeden Pc den temizleyerek cözdüm olayı.
Biras uzun sürdü ama yinede olumlu bir sonuc aldım.
Size tavsiyem eger 2 sürücüye sahipseniz. 1. asamada tüm pc yi Taramadan gecirin ve Virüs Programının bulabildigi kadar hastalıklı dosyayı onarın.Pc ye Format atmadan önce son bir kes daha Yedek sürücüyü Taratın.sonra bilgisayarın ana Sürücüsüne format atın. Format islemi bittiginde ilk isiniz Virüs programını kurmak olsun.ben Kaspersky kullandım bu asamada. anti virüs programını güncelleyin ve tekrar pc yi taratın.Büyük olasılıkla Yedek sürücünüzün Systm volume Klasöründe Virüs algılıcaktır ,buldugu dosyaları onarın.
Yedekdeki verilerinizi kaybetmeden bu sekilde virüsten kurtulabilirsiniz.Ve unutmayın bu virüs exe dosyalarına bulastıgı icin eger o zamn icindeki Setup veya exe uzantılı dosyaları cd ye cektiyseniz oraya bulasma imkanı oldukca yüksek oldugu icin Taktıgınız CD yi taratmadan islem yapmayın :) İyi forumlar``````
alintidir.