Nvidia nın directx 10 kartları yeni oyunlarda yani directx 10,1 ve 11 destekli oyunlarda performansı nasıl olucak her ay ekran kartı mı değiştirecem ben şimdi
NVİDİA DİRECTX 10 KARTLAR
dx 10.1 ve dx 11 grafiklerinden faydalanamayacaksın, bunun dışında kartını değiştirmeni gerektiren bir durum yok zaten dx 11 destekli oyun yok tamamen yaygınlaşana kadar bir kaç yıl daha geçer.
oke ahmet hocam bende daha kartın mürüvetini görmeden değiştirme gibi bir durum söz konusu sandım directx 11 duyunca
Ne farkı sanki DX10 destekli oyun gördük topu topu bir kaçtane CRYSİS,Assasing Creed,Lost Planet,Devil may cry 4 başka yok böyle adam akıllı kullanan DX10 nu
YasinCNe farkı sanki DX10 destekli oyun gördük topu topu bir kaçtane CRYSİS,Assasing Creed,Lost Planet,Devil may cry 4 başka yok böyle adam akıllı kullanan DX10Far Cry2'yi de unut ma:)cod hariç en baba oyunlarda dx 10 destekli bu arada.
Ahmet abi başka ne oyun var ki
saydıklarımız zaten en baba oyunlar hali hazırda onların eline su dökebilen oyun mu var:)
Tamam işte topu topu
FarCry 2
Crysis
Crysis Warhead
Lost Planet
Devil may Cry 4
Assasing creed
Başka oyun yok DX10 destekli varda Tam olarak kullanmıyor
YasinCTamam işte topu topuiyi ya işte bende onu diyorum bu oyunlar yetiyor zaten:)
FarCry 2
Crysis
Crysis Warhead
Lost Planet
Devil may Cry 4
Assasing creed
Başka oyun yok DX10 destekli varda Tam olarak kullanmıbu oyunlar bi yana geri kalan oyunlar bi yana:)
orasıda öyle ama işte daha fazla olması gerek bence