nvidia driver

lmpulse
28-08-2010, 17:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Şu ana kadar nvidia control panel ile dahi hiçişim olmamasına rağmen nvidia driver'ın başlangıçta artık yüklenmediğini farkettim.Driver Cd sinden kurmaya çalıştığımda 'setup failed to the required Display Driver to be used this package' gibi bir hata veriyor.
Bu arada msconfig başlangıçta 'nvidia compatible windows 7 display driver' bulunmakta.Ama sağ altta nvidia görünmüyor , görev yöneticisinde de görünmüyor ve sağ tık menüsünde de control panel bulunmuyor.
Sistem Windows 7 64-bit .Teşekkürler

edit:nvidia driver'ını kendi sitesinden indirip kurdum sağ tık menüsünde nvidia control panel görünüyor fakat sağ altta çalışan programlarda nvidia yok(nvidia driver silinmemişken sağ altta kendileri görünüyordu:).Hangi farktan dolayı nvidia sağ altta görünmüyor?

Not:Sağ alt diyorum ama windows dilinde bildirim alanı deniyormuş.

Teşekkürler

Son Düzenleme: lmpulse ~ 28 Ağustos 2010 18:25
VOY
28-08-2010, 18:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

Driver indirirken ekran kartı modeline, Windows 7 64Bit seçeneğini işaretleyerek indirdiğize emin olun.

Jubei76
28-08-2010, 18:42   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

gel şu işi doğru düzgün yapalım, ilk önce burdan bu programı indirelim 

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

sonra bu program ile sistemimizde gömülü olan ama bizim arayıpta bulamayacağımız ati ve nvidia ekran kartlarının sürücülerinin hepsini silelim ve sonra sıfırdan ekran kartımızın ekran kartı sürücüsünü temiz temiz yükleyelim ve kafamız rahat etsin ne dersin ?

lmpulse
28-08-2010, 19:55   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

once temizleyip internetten indirdigim driverı kurdum sorun devam etti daha sonra yine temizleyip notebook ile verilen cd ile yukleyince sorun duzeldi.Teşekkürler