Nvidia FX 5500 Ekran Sorunu...

OzzWoLF
15-11-2009, 14:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Sayın Arkadaşlar dün gece  çoklu ortam ses denetliyicisinden hata aldım.Belkide ekran kartı çözer diye düşündüm.Bastım yükledim ve booomm.Elimde kaldı.tüm güncelleştirmeler ve tüm 3d grafikler gitti.Dün gece nvidia sitesinden ekran kartımı otomatik tarattırıp.indirdim.ve driver'ıkurarken, sürekli uninstall sorunu veriyordu.devam ettim.Pc Yeniden başladı.Bu seferde ekranda  3d olmadıgı için donmalar oluyor.Şöyle klasarü saga sola getiriyorum.Donma yaparak gidiyor.Şimdi benim yapacagım işlem nedir.Eski gücüne ve daha iyi ekran gücüne dönüşmesi için neler yapmam lazim.
Lütfen en kısa zamanda kesin çözüm verirseniz memnun olurum.

Yardim eden ve konu hakkında fikir yazan arkadaşlarıma saygı ve selametler dilerim...

Son Düzenleme: OzzWoLF ~ 15 Kasım 2009 14:07
Semih Özyurt
15-11-2009, 14:18   |  #2  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

dostum aynı ekran kartını bende kullanıyorum ;

sanırım mavi ekranda Nvıa4_disp hatası aldın bu sorunu ekran kartı güncellemesi çözüyor + güncelleme işe yaramassa 1-2 gün geriye sistem geri yükleme yapmanı öneririm + gine düzelmesse anakartında on-board çıkışı varsa mönitörü çıkışa takıp görüntü almaya çalış. görüntü geldikten sonra program ekle kaldırdan ekran kartı sürücülerini kaldırıp ilgili üretici sitesinden en güncel driveri indirip kur

OzzWoLF
15-11-2009, 14:30   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

teşşekur ederim.Şu güncelleme işini bi deneyecem bakalım.

Semih Özyurt
15-11-2009, 14:31   |  #4  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

sonucu buraya yazarsınız. Kolay gelsin

OzzWoLF
15-11-2009, 20:37   |  #5  
OP Taze Üye
6 mesaj

Evet oldu ama nasil oldu hayret ettim.Nvidia sitesinden indirdim dosyayı sonra yükledim.SAnki bir işe yaramadı gibime geldi.C diskine girdim Nvidia klasöründen kendi setupaını yükledim sorun halleoldu böylece :D