Selamunaleykum arkadaşlar öncelikle kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Dün Hiç Olmadık Bir Şekilde Ekran Kartım Yandı ve Sistemime Yeni Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Bunun İçin Sizin Bilgileriniz ve Önerilerinizden Yararlanmak İstiyorum Sistemim İle İlgili Bilgileri Aşağıda Verdim, İstediğim Sistemime Uyan En İyi Performans ve Kaliteyi Veren Uyumlu Bir Kart Almak.
Aşağıdaki Sisteme Göre Önereceğiniz Ekran Kartına Destek Olarak Yada Farklı Bir Parça Olarakta Önerilerinize Açığım Yanına 1 GB Ram De Almak İstiyorum, Sistemimi Güçlendirmek Amacıyla.
Artı Önericeğiniz Kartları Ufakta Olsa Hangi Özelliğine Dayanarak Önerdiğinizi Belirtirseniz Benim İçin Daha İyi Bir Aydınlatma Olur Şimdiden Çok Teşekkür Ederim Hayırlı Bayramlar...
• Intel ® Pentium ®4 İşlemci 630 3,0 Ghz, 800MHz, 2MB L2 Cache, LGA775
• 512 MB DDR 400
• 160 GB HDD
• 128 MB DDR Geforce FX 5200 Ekran Kartı { Artık Yok Çünkü Yandı }
• SIS 661 GX/800-M7
Aslında Benim Amacım Anakarttan Başlayıp Sistemimi Güçlendirmekti Fakat Şimdi Ekran Kartım Yandıgından Öncelik Onun Oldu Şimdi bana hangi kartı onerirseniz önerin yanına 1 gb de ram alacağım bilginize...
Artı birşey daha var arkadaşlar size anakartımıda değiştirebileceğimi söyleseydim hem anakart hemde ekran kartı olarak ne önerirdiniz...
Lütfen Önce Sadece Ekran Kartı Olarak Sonra Hem Ekran Hemde Anakart Önerilerinizi Yazabirmisiniz...