prodog sormuş:
MErhabalar benim ekran kartı driverim kaybolduğu için Nvidia"nın sitesinden Tr dil destekli Bir ekran kartı driverı indirdim ve yüklediğimden beri devamlı Pc açılır açılmaz Sli Devredışı Bırakılmış( 2. grafik kartı olmadığından sli devre dışı bırakıldı Sli için 2 grafik kartı gerekir Detaylı bilgi için tıklayın =Tıkladığımda nvidianın ing sitesi çıkıyor)Başka bir driver buldum ama o da türkçe değil ve bi türlü iyi kullanamıyorum Ve vista da sorun yaşıyorum.....İnternetten araştırdıklarımın hepsinde aynı hatayı veriyor .Ve kendi cdsi olan driverı da bulamıyorum lütfen yardım edin.Tşkkürler şimdiden..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Sistem:Beko pc9308 f :
Foxconn p4m9007 Motherboard İntel T Serisi Pentium 4 Dual core 2x 3.00 ghz işlemci 1.5 gb Ram 256 Mb Geforce 6600 le pci e x 1 S-video 1 dvi 1 vga output ekran kartı rEaltek hda ses kartı Lg 16 x Dvd-rw lg 52 x cd-rw Via pci 100 mb Network Adapter st 120 Gb Ide 250 Gb Sata HArddisk .Bu kadar yeter sanırım...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1