Baslıkta belırttıgım gıbı arkadaslar bu ekran kartı butun oyunları oynamamda elverıslı mıdır nasıldır yanı?
Nvidia geforce 9 series GT9800 1 GB 256 BIT YORUM?
256 bit olması yanıltmasın.Gddr5 olması ve bellek bant genişliği daha önemli :)
one minute :D bende var o kart ayar düsüklügü yok oyunlarda yazacagım bu kadar.
directx 11 destekli kac oyun biliyosun vede cok büyyük bi görüntü farkı varmı ? ? görsel sölen nedir hocam ya :D:D:D bende low detay medium detay sorunu olmadı bu kartla henüz ilersini bilemem kötü diyenede allah akıl fikir versin derim daha iyisini alabilyiosan alırsın alamıyosan bunu almanda bi sakınca yok bence isteyen begenir isteyen begenmez bence performansı iyi 40 derece ısı var bende en fazla 55 dereceyi gördüm üstüne cıkartan oyun olmadı neyse bıktım bu kartı savunmaktan isteyen istedigini alsın aöa karta poh atmayalım mediumda acar felan kullanan adamlar var 1920 yi zorluyo üst oyunlarda coguda ne mediumu lowu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lis ... _DirectX_11_support
Eski sisteme para verilmez. Ayrıca 9800GT'nin shader model 4.0'a kadar desteği var, Shader model 5.0 oyun çıktığında at onu çöpe
hee at gitsin zaten her yeni cıktıgında eskisini cok iyi bi yaklasım kardes hakkaten bende bunu atıcam şimi :D shader mode 5 cıksın düşünürüz şimdiki oyunlar nedendir bilmiyim zorlayamadiler kurban sonrakiler gelsin :D bende 10 destegi var x9 dan görüntü farkı göremiyorum 11 i bilemem.
okinkurt haklısın dostum.Dx 11 destekli metro 2033 crysis 2 daha 15 dk önce yükledim.gtx 590 ile denedim.10 da denedim.Çok az fark var
abi işte directx 11 10 felan aynı pohun arapcası ya :D illada 11 destekli kart sart degil.
abi işte directx 11 10 felan aynı pohun arapcası ya :D illada 11 destekli kart sart degil.katılıyorum zaten dostum ben o kartı almıcam aldım kullanıyorum Yenı aldım yanı bıraz 8-10 gb lık oyunlar yukleyecegım onda ıyı performans verıyormu bılgı almak ıcın sordum. ve kartı aldım :)) tesekkrler
150TL'ye alıysan iyi o zaman, o kadar eder. Vatan aynı kartı 260TL'ye satıyor, alan varmıdır bilmiyorum.
kardeşim bi oyunu kapladıgı yere göre degerlendirme isterse 15 gb olsun hafif bi oyun olabilir o kart seni baya götürür ben zamanında 300 küsür vermiştim baya oluyo verdigim para helal olsun sorun yasatmadı güle güle kullan.