NVIDIA Geforce 9500 GT
- 1
- 2
Sakın ha arkadaşım alınırmı o kart galiba shader model 3 değil pes11de sorun çıkarır daha doğrusu bütün yeni oyunlarda sorun çıkarır açmaz yani siz sisteminizi yazın da iyi bişeyler önerelim.Ama yok illa alcam derseniz vatandan alın 117 lira.
Kötü bir seçim.
Bütçene göre HD4730 alabilirsin 10 TL fazla :) Tabi adam gibi PSU gerekiyor.
Sistemim:
Win 7 Ultimate (32 Bit)
3 GB RAM
Intel Pentium D CPU 3.20 Ghz
Şu an kullandığım ekran kartım: Nvidia Geforce 7300 LE (512 MB)
Peki 9500 GT neden kötü bir seçim ne gibi sorunlar olabilir oyunlarda, vatanda 117 liraysa iyi:)
117 TL 9500GT'ye vereceğine 136 TL'ye 4730 ya da 133 TL'ye 4670 al.
En az 450W bi PSU gerekir :) 9500GT içinde gerekiyor zaten. PSU'un nedir ? Marka ve Watt değeri. Muhtemelen hazır sistem ve 300W dandik PSU'ya sahipsin :)
Hazır değil, bilgisayar toplama.. PSU'mu nerden hesaplayabilirim?
O zaman 4730 alıyım bende rahatlıyım recep'te rahatlasın :)) pes 2011 veya fifa 11 ağır oyunlar değil zaten abartılmasına gerek yok 512 mb'lık 7300 le ekran kartı ile pes 10'u oynuyordum ben hemde sorunsuz tamam o zaman 4730 bana yeterli gelicektir.. Kaç sene idare ederim peki 4730'la??
Önümüzdeki 2 sene rahat edersin. Ama PSU alman gerekecek ortalama 450W. Bütçem yok dersen PSU ve 4650 almak zorunda kalabilirsin. :)
Yapıcaz artık bişeyler :)
Bayram indirimi kaçırırsan 20-30 TL fazladan verirsin benden söylemesi :))
https://www.gold.com.tr/urunozel ... HDMi-Ekran-Kartlari
veya
bunu alırsan daha akıllı bir seçim olur... Fiyatlar yakın... Psu kaç watt ? 450 watt psu lazım sana haberin olsun...
psumn kaç wat olduğunu nerdn öğreneblrm sistem bilgisine falan giriyorum ona benzer bişey yazmıyor çok cahilce bi soru ama daha önce psu falan beni hiç ilgilendirmedi donanımlara hiç meraklı değilm doğrusu :)
kasanı aç psu nun yanında ya da arkasında kaç olduğu yazar.
Günaydın :) Adamlar %20 indirim yaptılar KDV almıyorlar sen açık mı diyorsun :)))
ya bicim bi git ya ne sorun çıkaracak 9500 gt taş gibi ekran kartı alacaksan gönül rahatlığıyla al derim pes11 filan çok rahat oynuyorum daha oyunlarda makinamın kasdığını göremedim
bide psu ya verceksin para ii düşün
PES 2011 çıktı da bizim haberimiz mi yok ?
Kelimelerini seçerek yazarsan güzel olur.
Bunu anlamak için demosunu oynamak yeterli
- 1
- 2