arkadaslar benım ekran kartı baslıkta kı gıbı 9600 gt ben bu kart la cok agır oyunları sorunsuz akıcı sekılde oynuyodum fakat bu aralar eskısı gıbı tatmın olmadıgımı fark ettım ekran kartımın driveri 301,42 (guncel drıver) ne yapmalıyım dıger sıstemım de 8GB Kingston rAm intel core i3 2,93 Ghz işlemci yardımlarınızı bekliyorum
Nvidia GeForce 9600 GT yardım ! ??
- 1
- 2
Bunun birçok sebebi olabilir. Böyle kısa bir şeyle çözüm bulunmaz. Sorunun çıktığı gün neler yaptın. Program mı kurdun, güncelleme mi oldu vs.
Öncelikle HDD yi biraz boşalt.Aşırı dolmuş olabilir.Heleki eski sürüm IDE hdd kullanıyorsanız 80 gb boş yer olmassa oyunlar 10 fps daha kastırıyor resmen.
Format at.Çok fazla program yükleme.Birde güç kaynağını falan öğren.
Nvidia kontrol panelinden ( adını bilmiyorum ) fabrika ayarlarına döndür ayarları. Büyük ihtimalle daha yüksek detay göreceğim diye ayarları en yükseğe çektin. Yoksa AYNI oyunda dün sorun yaşamayıp bugün yaşıyorsan sorun kullanıcı hatasıdır bence.
Aklıma başka bir şey gelmiyor. Ya ekran kartınız artık miladını doldurdu ya da yeni çıkan oyunlar ekran kartınızı zorluyor.
Formattan sonra yine aynıysa donanımsal bir sorun olduğu kesin benim gözümde.
Edit : Bir internet kafeye gidip aynı kartı rica edin, genelde 9600GT kullanıyorlar zaten, bir de onunla deneyin.
Edit 2 : Ramleriniz yerinden oynamış olabilir, takıp çıkarın ve oturduğundan emin olun.
- 1
- 2