arkadaslar iki ekran kartı arasında kaldım bunlar Nvidia Geforce 9800 gt digeri de Ati Radeon hd 4670 alısveris sitelerinden kartı alan millet ve pc dükkanındaki adam; 'ati hata verir ama az ısınır,nvidia hata vermez ama biraz fazla ısınır' dedi ve demişler. ardından adama dedimki 'peki sen ne kullanıyosun?' '1gblik nvi, kaldırmadıgı oyun yok' dedi gonlum nvi.den yana ya siz ne dersiniz? simdiden tskler saygılar..
Nvidia Geforce 9800 gt/Ati Radeon hd 4670 hangisi?
Bilgisayarcı saçmalamış. Ayrıca fiyat olarak aralarında bariz fark var biri 130-140 TL biri 180-190 TL. Kıyaslamak doğru değil. HD4850 alınır daha iyi.
demek 9800 diyosunuz adam ona 140 dedi ve nvidia.dan yanaydı cogunluk burada da goruldugu gbi..
4 aydır 9800 gt kullanıyorum gerçekten süper
4 aydır 9800 gt kullanıyorum gerçekten süper
Bilgisayarcı saçmalamış. Ayrıca fiyat olarak aralarında bariz fark var biri 130-140 TL biri 180-190 TL. Kıyaslamak doğru değil. HD4850 alınır daha iyi.
Atilla haklı.. ßencede HD4850 ve Nvidia hata vermez Ati hata verir diyen ßilgisayarcı gercekten güzel sallamı$.. Nette ßiraz ara$tır Nvidia ne gißi hatalar verio ve ekran kartını nasıl kullanılmaz hale getirio ßu hatalar ßir gör özellikle oyunlar icin..
kardeş zaten 9800 GT nin karşısına 4670 olmaz ki ! O kartı anca ati 4770 ve üzeri ile özellikle 48xx serisi ile kıyaslayabilirsin...
Oyun için alacaksan ; nvidia'nın oyunlarla olan işbirliğini ve nvidia ekran kartlarının bu nedenle oyunlarda daha iyi performans verdiğini , ayrıca bazı oyun şirketlerinin de ürettikleri oyunların grafiklerini nvidia kartlara göre optimize ettiklerini unutma :D
Eğer 4850 ve üzeri bir ati ekran kartı alacaksan olur... Ama 4670 mi 9800 GT mi dersen nvidia 9800gt derim...
Ama psu'nu diğer arkadaşların da dedği gibi 450 watt (gerçek) ve üzeri alman isabetli olur....
tsk ederim arkadaslar verdiginiz bilgiler. icin zaten gta:sa, hitman:blood money veya ubisoft.un yaptıgı oyunları açtıgın zaman nvi.reklamını goruyosun ;)