Merhaba arkadaşlar..nVidia GeForce GT 320M kartı hakkındaki düşüneceleriniz nelerdir ? İyi bir kart mıdır ? Bi değerlendirebilir misiniz ?
nVidia GeForce GT 320M
gt420m in altındaki serilerre bakma bile dx 11 desteği bile yok
Yanılmıyo dostum 420M altında directx 11 yok demişsin ama bnde de 330M var ve directx 11 kullanıyorum. Bu güne kadar ful çözünürlükte oynuyamadığım oyun olmadı !arkadaşlar siz kartlarınızı dx 11 sanmaya devam edin birde full ayarda oynamaya bağladınızya dx 11 helal olsun sizin hepinize @Selehattin Yıldırım boşver ccevap bile yazmaya gerek yok bunlara :) ne desen boş.
xp kurunda hepiniz direct-x'i 9.0c olsun :D:D:D :D azcık araştırıpta konuşalım arkadaşlar. sistem derecelendirmesi yaparken dikkat edin direct x9 ve direct x10 üzerinden değerlendirin. görmüş olduğunuz direct x windows 7 nin desteğidir. bu sizin ekran kartınız 11 kullanıyor anlamına gelmez
xp - direct x 7-8-9-9.0c
vista - ...9.0c-10-10.1
w7 - ...9.0c-10-10.1-11(direct-x 12 desteği w8 de gelebilir...)
Ya ben anlatamadım ya da siz anlamadınız!Aynen,orada sizin gösterdiğiniz işletim sistemi yani windows 7'nin Directx 11 desteklediğini gösterir,o kartın desteklediği directx sürümü değil ...
Ekran kartının DirectX versyonuna DDI Sürümünden bakılır.Gösterdiğiniz DirectX11, İşletim sisteminin desteklediği versyondur.Windows 7 DirectX11 i desteklediği için sizi yanıltmasın.
Arkadaşlar merhaba. Ben buraya yeni üye oldum. Bu NVIDIA GEFORCE GT 320 M hakkında bir sorum olacak sizlere. Son çıkan oyunları oynatır mı bu kart ? Mesela metro 2033, PES 2012 v.s gibi oyunları...?
Arkadaşlar merhaba. Ben buraya yeni üye oldum. Bu NVIDIA GEFORCE GT 320 M hakkında bir sorum olacak sizlere. Son çıkan oyunları oynatır mı bu kart ? Mesela metro 2033, PES 2012 v.s gibi oyunları...?
Nvidia GT 320M, GT2xx mimarisine sahip, 128 Bit ve DDR3 Bellek tipine sahip, aynı zamanda 1024 MB bellekli DX 10.1 ve Shader 4.1 destekli 40nm teknolojisiyle üretilmiş Nvidia'nın GT 3xxM serisinin en performansız mobil grafik kartıdır. Bu karttan performans beklemek mümkün değildir. 2 yıl evvel çıkan oyunlarda dahi zorlanarak çalışan GT 320M, oyuncuların uzak durması gereken bir ekran kartı. Açıkçası ben önermem. 2 yıl önce üretilmiş bir ekran kartı. Oyunlar için daha iyilerine bakılmalı. En az GT 555M oyuncuları tatmin edecektir.