Merhaba bilgisayar alacağım 2.el Asus xcl552 8gb ram 4GB ekran kartı(710M harici 1GB) Sizce iyi mi 2 sene çok temiz kullanılmış.Ghz 1.8 turbo ile 2.7 Oyunları oynatır mı rahat.Lütfen yardım bekliyorum.
Nvidia GeForce GT710M
Temsili olarak;
X performansı, masaüstü bilgisayarla 1 liraya , laptop ile 2-3 liraya alırsınız.Yani zaruri değil ise masaüstü tercih etmenizi öneririm.Bazı siteler cpu,gpu karşılaştırır onları kullanarak tercihlerinizi yapın.Oyun için arıyorsanız iyi bir i5(en az) ve gtx serisi nvidia öneririm.
Teşekkürler laptop zorunda olduğum için babamda bazen kendi götürebiliyor iş için.
Bilgisayar bu ise : asus x552cl
işlemci idare eder konumda , grafik kartı pek performans kartı değil en azından günümüze göre dahası bence.
Ama bencemi napcan sen ,o yüzden bir kaç yorum atayım aşağıya çünkü hangi oyunları oynayacaksınız bilmiyorum;
"Yup, this card can also run watch dogs at 800x600 minimum with FXAA with 35+ FPS"
"they have underrated this graphics card. i can gta v on 1366x768 low settings above 45FPS"
"And also Fallout 4 with CFG tweaks at 800x600 xD
40 FPS when looking around after leaving the vault, 20-60 FPS in the bunker depending on light and around 28-35 FPS in the house at the start"
"battlefield 3 on low, mutiplayer, gets 45-71 fps quite smooth actually"
Dahasına buradan: http://www.game-debate.com/hardw ... hics=GeForce%20710M
Tabi bu adamlar yazmış ama kesin şu oyunda şu fps alırsın diye birşey yok , oyun gereksinimlerine detaylıca bakmak gerek çünkü bunlar bu ekran kartını kullanan ama sizle aynı işlemciyi ram i kullanmayan kişiler olabilirler hatta aksi pek olası değil zaten.Kolay gelsin..
Teşekkürler yardımlarınız için