Alıntı: confickerbelasi13.04.2012 01:37:00
ilki zotac marka olanı al.
ZOTAC GeForce® GTX 550 Ti grafik kartları ve Microsoft® DirectX® 11 teknolojisi ile nefer kesen görsel detaylar ve kalite deneyimini yaşayın. Güçlü paralel işlemciler ve verimli oranda belleği geniş bellek veri yolu sayesinde ZOTAC GeForce® GTX 550 Ti en son 3D oyun ve uygulamalarda performans patlaması yapmaktadır.
NVIDIA® PhysX® teknolojisi ZOTAC GeForce® GTX 550 Ti ve PhysX®-destekli oyunlarda etkileşimi görsel etkileşimde mimiklerdeki gerçekliği için yoğun gerçeklik ve efektler sayesinde çok yüksek bir seviyede tutmaktadır. NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisi ZOTAC GeForce® GTX 550 Ti modelini rakipsiz 3D deneyimini için 3D donanım ile birleştiğinde stereoskopik 3D oyun yetenekleri ile üçüncü boyuta taşımaktadır.
GPU GeForce® GTX 550 Ti
Çekirdek Hızı 900 MHz
Stream İşlemci 192
Shader Hızı 1800 MHz
Bellek Hızı 4100 MHz
Bellek Kapasitesi 1 GB
Bellek Arayüzü 192-bit
Bellek Tipi GDDR5
DirectX DirectX 11
OpenGL OpenGL 4.1
DVI 2 (DVI-I)
HDMI 1 (1080p w/Dolby® TrueHD™ & DTS-HD™ Master Audio bit streaming ready)
DisplayPort 1
Genel Değerlendirme
Ortalama Puan
4,4
Bu ürüne toplam 10 yorum yapıldı
Yorum yapan 10 kişiden 9 kişi sevdiklerine bu ürünü önerdi.
Ürün Yorumları
Eklenme Tarihi 12.03.2012
YUSUF ÇAĞRI OĞUZ ANKARA
Bu fiyata Vatan'a Teşekkürler Doğrusu
Vatan bilgisayarın %25 indirimiyle aldım. 220 liradan. Piyasa eşdeğerleri 320 civarlarında. Açıkcası çok memnun kaldım. Teşekkürler. Çok paranız varsa GTX 570 alabilirsiniz, fakat çok paranız yoksa, bu karttan alacağınız verim de zaten oldukça güzel ve gerçekten güzel.
Artıları: Büyük Fan, Fiyat-Performans, DX11, Cuda, Physx
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
Bu yoruma katılıyor musunuz ?
(1kişiden 0 kişi yoruma katıldı )
5
Eklenme Tarihi 18.02.2012
MERYEM AKÇALI KAYSERİ
tam bir fps ürünü
bu ürünün teki hd 6790 geçemezken ikisini bir araya getirdiğinizde tam bir fps ürünü ile karşı karşıyasınız vede slı modda 400w güç tüketiyor ve 650w powersubbly minumum istiyor haberiniz olsun bir de size slı fps degerlerini yazayım bütün oyunlarda 1920*1200 çözünürlükte hd 6970 aynı degerleri veriyor birde nvidia tarafına bakalım bütün oyunlarda 1920*1200 çözünürlükte asus gtx570 aynı fps degerleri alıyoruz arkadaşlar lcd ve led tvlerde full hd oyun oynayacagım diyorsanız slı mod yapın her kese iyi günler
Artıları: slı system kurun başka bir şey demiyorum
Eksileri : çok güç tüketiyor güç altında ama tek olarak almayın başınıza bela olur
(1kişiden 0 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 08.02.2012
İSLAM USTAOĞLU ANKARA
Bence Gayet Güzel Bir Kart
Ürünü Almayı Düşünüyorum Fiyat 221 TL Ye Kadar Düştü Şu Anda Güç Kaynağım Düşük Olduğu İçin Almıyorum Bekliyor Alanlarada En Aşaya 500 600W Almalarını Öneririm.Teşekkürler Vatan Bilgisayar!
Artıları: 192 Bit DDR5 Bellek + Büyük Fan
Eksileri : Yok
Eklenme Tarihi 15.01.2012
CÜNEYT ARSLAN BURSA
Fiyat-Performans canavarı
Bugün Bursa Vatan'dan aldım ürünü. İlk testlerimde beni performansıyla epey şaşırttı diyebilirim. Kurulu bir kaç oyunda deneme şansım oldu. Mesela Mafia 2 tüm grafik ayarları sondayken en aktif durumda bile 50fps altına düşmedi. COD MW3'te ise yine tüm ayarlar en sondayken patlamaların çatışmaların ortasında 35fps'nin altına hiç inmedi. 234 liralık fiyatı da bu ürün için bedavaydı açıkçası. İndirim biter de 260 270 liralara çıkarsa yine gözünüzü kırpmayın alın derim. Hele de diğer bileşenleriniz iyiyse bu kart sizi yarı yolda bırakmaz. Bu fiyata daha iyisi de mümkün değil. Teşekkürler Vatan!..
Artıları: Çok hızlı, 3d grafik uygulamarında çok başarılı.
Eksileri : Fan biraz sesli
Eklenme Tarihi 09.01.2012
BERKE BAŞ İZMİR
Hoş tasarımlı bir kart.
Kartı bugün Vatan Computer İzmir - Bornova şubesinden yanında 400W Psu ile beraber aldım ilk parçaları taktığımda mavi ekran hatası aldım sonra ram slotunu değiştirince sorun ortadan kalktı kart gayet hoş ama bu fiyata biraz daha performanslı bir kart alınabilirdi. GTA IV'ı test ettim 1280-800 ayarlarda Medium - High arası hafif bi donmayla oynuyorum ama karttan memnunum. İşlemcim E6700 Dual Core 3.20 GHz 2 GB Ram 320 GB HDD
Artıları: Hoş tasarım ve 400W Psu'nun yetmesi.
Eksileri : Bu fiyata biraz daha üstün bir kart alınabilirdi.
(4kişiden 0 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 25.12.2011
AYHAN SOLAK BALIKESİR
Güzel bir kart
Ürünü 24 Aralık 2011 tarihinde Balıkesir Vatan' dan aldım. Orta düzeyde bir ekran kartı arayanlar için Fiyat/Performans oranı çok iyi bir ürün. 500 W'lık güç kaynağı yeterli olmaktadır. Bu ürün 192 bitlik ve 256 bitlik ?ok daha iyi ekran kartları var tabii, ancak bu durumda güç ihtiyacı da artıyor ve 600-700 W'lık güç kaynağı gerekiyor. Orta vadeli olarak fazla masraf yapmadan rahatlıkla kullanılabilecek iyi bir ekran kartı. Tavsiye ederim.
Artıları: Sessiz, 500 W' lık güç kaynağı yeterli, güncel oyunlar için çok yeterli
Eksileri : yok
(2kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 10.12.2011
ERKAN ÇELER HATAY
TAM BİR PERFORMANS ABİDESİ
palitle aynı orantıda fakat zotac kalitesi herşeyden üsttün görünüyor.bilgisayarcılarda 350 lerdeyken fiyat burda 295 çok iyi
Artıları: zotac farkı...çok makul bir fiyat tartışmasız
Eksileri : yok
(2kişiden 2 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 08.12.2011
MERT ANKARA
Süper Ürün
Bu fiyata böyle iyi bir ürünü kaçırmayın.Oyun oynamayı gerçekten seviyorsanız ve iyi bir ekran kartı arıyorsanız bu ürünü mutlaka kullanın.
Artıları: Çok hızlı olması, 192 bit, gddr5
Eksileri : Yok
(1kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 20.04.2011
AHMET SAYGIN BURSA
SÜPERRRRRRR
TAM BİR FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ, TESTLERDE KARŞILAŞTIRMASINDA 116 KW İLE 200 KW LİK GTX 465 E GÖRE GÜÇ TÜKETİMİ NERDEYSE YARI YARIYA, SAAT HIZI VE ISINMA DURUMUNUNDA ÇOK DAHA İYİ OLMASI VE ÖZELLİKLE GF 116 CHİPSETİ DX 11 İLE OYUNLARIN KEYFİNİ VATAN AYRICALIĞI İLE ÇIKARTIN....
Artıları: GÜÇ TÜKETİMİ, SAAT HIZI, BENCHMARK TESTLERİ
Eksileri : YOK
hangi kartın arka tarafını gördünüz?
bu daha iyi amd görüntü kalitesini düşürüp performansı yükseltmeye çalışıyor yaptığı fabrikasyon gizli oc ile kısa ömürlü pert kartlar yapıyor.