nvidia grafik kartı algılanamıyor..

alice_
26-02-2011, 13:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

merhaba arkadaşlar.. ben bilgisayarımı çok yeni aldım.. nvidia denetim masasını açmak istediğimde nvidia grafik kartı algılanamıyor diye hata veriyor.. önceden açıyordu şimdi açmmıyor.. bi ara çözünürlüğü azalttı sistem geri yükleme yaptım çözünülüğü değiştirdim ama nvidia denetim masasını açmıyor.. geri yükleme yaptığım için olabilir mi.. ne yapmam gerekiyor..

Kapalı Hesap (172709)
26-02-2011, 14:01   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj

burdan ekran kartına modelini seç  vede sürücülerini güncelle birde böyle deneyin.
http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

Alıntı: alice_  
merhaba arkadaşlar.. ben bilgisayarımı çok yeni aldım.. nvidia denetim masasını açmak istediğimde nvidia grafik kartı algılanamıyor diye hata veriyor.. önceden açıyordu şimdi açmmıyor.. bi ara çözünürlüğü azalttı sistem geri yükleme yaptım çözünülüğü değiştirdim ama nvidia denetim masasını açmıyor.. geri yükleme yaptığım için olabilir mi.. ne yapmam gerekiyor..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (176695) ~ 26 Şubat 2011 14:04
alice_
26-02-2011, 16:06   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

bilgisayara geri yükleme yapacaktım kilitlendi kapattım pcyi açınca görüntüde çözünürlük en düşüktü ekran kartım yanmış olabilir mi diye düşünüyorum.. programlarda nvidiayıyı gösteriyor.. ama algılanamadı diyor..