gt 335m paylaşımlı bir ekran kartımı? sitelerde paylaşımsız hafıza diye geçiyor ancak bnm bilgisayarımda 1gb paylaşımsız 1gb paylaşımlı toplam 2gb nerdeyse 2gbyide geçiyor. kafam karıştı bu kart hakkında bilgisi olan varmı acaba?
nvidia gt 335m hakkında
bende de gt310 var ve normal şartlarda 512 mb..fakat dediğin gibi yaklaşık 2 gb'a kadar çıkabiliyor performans ihtiyacına göre.. bu durumda 512 mb normal , diğer kısımda paylaşımlı oluyor heralde :) fakat bi bilene sormak gerek tabiki..
bide anlamadığım olay 2gbye çıkıo ama yinede gta4 gibi bi oyunu full maximum ayarda oynayamıorum. i5 işlemci 4gb ram (32bit winle 3gb işlio) olduğu halde yani böle bi sistemde nasıl olurda hala kasar bu tip oyunlar anlamış değilim. illa gidip 6 çekirdekli işlemci 4 gb ekran kartı 6gb ram gibi bi sistemmi yapmamız lazım
bende de i3 330 ve 4 gb ram var..bi de bahsettiğim ekran kartı...tabiki bu dizüstü bilgisayarım.. mesela battlefield bad company 2 de çatışma sahnelerinde vs bazen donuyor... daha doğrusu kasıyor dediğin gibi.. ben sorunun ekrankartı ve ısınma ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama henüz çözemedim aynen.. özellikle senin dediğin sistemde gta4ün kasması ilginç
bende i7 q740 işlemci,4gb ddr3 ram ve gt 335m ekran kartı.gta da full grafiklerde donma sorunu yok.tek sorun view distance %44 e kadar çıkabiliyor.ekran kartının ram i yetmiyor ama anlamadığım şey dediğiniz gibi 2 küsur gb a kadar çıkabilen ekrankartının tüm ram ini nasıl kullanabileceğimiz.ayrıca ekran kartımdan memnunum.mafia 2 yi yükledim ve full grafiklerde pyhs x desteğiyle zerre donma olmadan oynayabiliyorum grafikleri bana göre gta 4 ten daha iyi.gta 4 te var bi sorun anlamadım gitti.view distance ı full yapıp oynayabilen tanıdığım yok