Merhaba Arkadaşlar.
5 Ay olmadı ben Palit gtx 260 Sonic 448 bit 1792mb Ekran kartını alalı ama,
Sürekli ısı bir şey yapmazken dahi 45 derece.
Oyun oynarken Crysis Benzeri oyunları Full çözünürlükte oynarken ısı 68-70 derece
Bir de üzerine 4x11 verdiğimde sorunsuz ama ısı 72 derece
8xAA 75 sorunsuz 0 kasma
16xAA 0 kasma 78 derece ve ekranda beneklenmele
Bu özllikler crysis gibi yüksek oyunlar içindi arkadaşlar.
-Ksam NZXT templet-avo
İşlemci i7-920
Ram 4 gb 1,66 ddr3
Anakarrt bu ne alakaysa artık Gigabyte Ex58-ud3r
Power 720 W
Arkadaşlar kasanın kendisinbe ayıt 6 fanı ve diğer parçaların fanlarıyla beraber 11 fanı far
Silkülasyon iyi sanırım
İşlemcim de ısınıyor ama ondan şikayetçi değilim i7 ısınma normaldir. Ama ekran kartı bu kadar ısınmaz ve üzerinde Çif ayarlanabilir fan varken. Bu stok fanlar çok kullanışlı ısı yükselince hız artışı yapabiliyorsun ama yok banamısın demiyor kart.
Isı en yüksek 80 dereceyi gördü en az 38 bu çok kötü. 38 dereceyken iş yapmıyordum ve fan 85 devir hızındaydı yanı bir hard diskin dönüş hızından fazla 8500 rpm buna rağmen oyunlarda ısı en az 60 bu çok can sıkıcı
Uzattım kusuru bakmayın ama detaylı anlatayım dedim bir de unutmadan.
Bana zannedersem kasa yanına üzerinde büyük ve performansı iyi olan içe yönlü süper soğutan bir fanın yanısıra sıvı bazlı bir ekran kartı be Ekran kartı ve işlemci soğutucusu şart ama, En az 300 lira tutar ki ben de bu para yok. Ah şu borçlarım olmasa
Neyse bana tavsiye ucuz soğutucular ve Yan kasa fanı (kapakla beraber). Ayrıca çözüm yolları önerirseniz çok sevinirim.
Emraha bağladım Kasamdan acı fışkırıyor. Sıcak bir hüzün var kasamda. Bir emrak şarkısı da olsa tam olacak.
İlginiz için teşekür ederimn şimdiden
Nvidia Gtx 260 Ekran kartım çok ısınıyor.Yardım
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj