Sadece Kullanan test eden ve gerçekten deneme ile bilgi edinen arkadaşlar söylesin.
Sizce hangi Marka'nın GPU'su Oyundaki Grafikleri daha gerçekci ve daha iyi fiziğe sahip ?
sizden xxx veya şu xxx kart bilmemne serisi daha hızlı daha ucuz vs vs demenizi istemiyorum.
Mesela 3D Anti-Alias,Rendering,Pixels, gibi hangi firmanınki kaliteli
birdaha söylüyorum hangi firmanın ekran kartları oyundaki grafikler daha temiz ve gerçekci açıyor, lütfen tarafsız bir yorum olsun.
Hepinize teşekkür ederim.
Nvidia ile ATI arasındaki ince fark
Nvidia.
Şu ana kadar Nvidia 8500 GT, 9600 GT, GT 210 ve ATI x1550, 2600 Pro, HD 4650,4350 kullanma fırsatım oldu.Ben bunlardan sadece GT 210 9600 GT,ve 4650 den memnun Kaldım.
Nvidia Diyorum...
ben atı diyorum çünkü atı hd 4770 kullanıyorum iki sene önceki kart olmasına rağmen hala çoğu oyunu yüksek grafiklerde oynayabiliyorum.(ör:cod:black ops)
Arkadaşlar hangisi daha hızlı demiyorum, o kadar yazdım yukarda hala anlamayan var.
ya bikere FPS demiyorum ekran kartlarını iki sene veya bin sene önceden aldım kullanıyorum vs vs demiyorum arkadaşlar, Yine söylüyorum (GÖRÜNTÜ KALİTESİ) ingilizcede (İMAGE QUALİTY) demek istiyorum benim için FPS önemli değil resmin kalitesi önemli. anlatabildim mi...
Bu sana bi nebze yardımcı olabilir.
http://www.videocardbenchmark.net/
Kardeşim en baştan attınız konu başlığındaki ince fark kelimesi yanlış bir deyim ati herzaman NVidia dan düşük kalitede oynatıyor
1.ati paylaşımlı diyolar bi boka yaramıyor hava ve gösterişten başka bişey deyil
2.Call of duty MW 2 de full çözünürlük oyun açıyorum grafik hataları gösteriyor bazı sistem hataları verip atıyor ve kanlar kurşn izleri adi ve biçimsiz (not oyun indirme filan deyil paketinde aldım bayisinden)
3.herhangi bir oyunda örneğin undergraund2 de ful çözünürük açıp oyun oynuyorum araba olduğuyerde saydırmaya başlayınca biliyosunuzki lastikler duman atıyor ve ekran aşırı takılma yapıyor nedir yani bu ince farkmı
ben Nvidia yı herzman elinden öperim çünkü anlattığım gibi hiçbi kasma hata sistem bozulması yapmıyor ve sonderece kaliteli ve kasmasız oynatıyor bunu 8 aylık 2 eşdeğer ekran kartlarıyla denedim
Ve bu anlattıklarım cahillikse ben cahilim ve ekran kartından anlamıyorum.
Ha pardon bide Yukardaki fotolarda gördüğüm kadarıyla yine ati sahtelikte parantez içinde sanki sağdan doldan kurşun yiyomuş gibi gösteriyor nvidia da gayet net ve normal gösteriyor
yukarıdaki foto da da görüldüğü gibi nvidia nın görüntü kalitesi her zatman atiden ilerde. eğer fotoda kamyonun yanındaki toprağa bakarsanız bunu açıkça görürsünüz. bir de nvidia bu kadar kötü bir kart olsaydı niye bütün grafkerler nvidia kullanıyor. yani kısacası NVİDİA