Nvidia PHYSX
- 1
- 2
çekim iyi, hangi proğramla çektin bunu?
Fraps diye bir program var onla çektim ama programı çalıştırınca oyunda FPS acayip düşüyor en az %65 aslında daha iyi bir program bulmak lazım
YasinCFraps diye bir program var onla çektim ama programı çalıştırınca oyunda FPS acayip düşüyor en az %65 aslında daha iyi bir program bulmak lazıbende fraps da var birde yeni snagit var onunla çekiyorum ama bir türlü ses alamıyorum ondaSon Düzenleme: Ahmet_79 ~ 14 Haziran 2009 22:26
burakesan_1993Paylaşım için saol kardeşim.Gerçekten bu teknoloji sayesinde fiziksel tüm olaylar çok gerçekti bir şekilde sağlanabilmiş...Bir şey değil yeni videolar felan koymayı planlıyom ama önce frapsdan başka bir program bulmak zorundayım yoksa oyunlar felan oynanamaz hale geliyor
PcMaKeRCamtasia nasıl hiç onla denediniz mi.Link verirmisin indirebileceğimiz eğer fraps gibi 10 dk oyun çektim 2,5 gb yer kapladı eğer öyle ise bırak kalsınvideo yakalarken iyi yakalıyor ekrandan ama oyunda hiç denemedim.
PcMaKeRhttp://www.techsmith.com/camtasia.aspSağol
firee trial
bir dene.
Camtasia'yı bir ara denedim oyunlarda ama nedense pek beğenmemiştim, snagit daha başarılı bence ama şu ses olayını bi çözsem tam sürümde yapmışım zaten hemde Türkçe:)
ahmet79Camtasia'yı bir ara denedim oyunlarda ama nedense pek beğenmemiştim, snagit daha başarılı bence ama şu ses olayını bi çözsem tam sürümde yapmışım zaten hemde Türkçe:)Sen çöz bende bir deneyem ok ?
Gerçekten nvidia kartların neler yaptığını burda daha iyi görebiliyoruz. saol yasin kardeşim.
Daha bu başlangıç büssürü oyun var ama bu fraps naleti oyunlarda aşırı fps düşürüyor birde 10 dk video 2,5 gb yer kaplarmı yaw bu Camtasia yı indirdim onuda deniyeyim yeni videolar koyacağım
ParanoiD"gamecam" programınıda deneyebilirsin.O programı duydum ama indirecek yer bulamadım sen biliyorsan bir link ver bari
ahmet79ben buldum:)Linki verde indirem
Mustafa@PCOyun half-life 2'ye aşırı benziyor.Oyunun adı Warmonger nvidia sitesinde ücretsiz olarak veriyor 519 mb felan isteyen indirip baksın bu oyun UT3 gibi kırmızı birde mavi takımlar savaşıyor ben botları attım öyle çektimYoksa bana mı öyle geldi ?
550watt lık PSU ambient occlusion açınca physx in görünyüye katkısı oluyor
YasinC550watt lık PSU ambient occlusion açınca physx in görünyüye katkısıhımm anladım sağol.
- 1
- 2