nVİDİA SERİLERİ

murat1494
15-08-2011, 18:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Benim Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 sene oldu. bilgisayarımda sorun yoktu fakat pc ye bulaşan virüs yüzünden format atmak zorunda kaldım. Format işleminden önce ekran kartımın modeline bakmadım. Formattan sonra aklıma geldi Şaşkın. bende nvidia sitesinden bi tanesini kurdum. şimdilik bi sorun yok ama ileride sorun çıkarır mı yada sorun varda benim mi haberim yok? Öğrenmek istediğim Örneğin : Nvidia geforce gtx 570 sahip bir bilgisayara nvidia geforce 8600 m gt yüklesek olurmu? Birde Format atmadan önceki ekran kartı sürümünü öğrenmem mümkünkü? yardımlarını bekliyorum. yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese teşekkürler.

hakean
15-08-2011, 18:21   |  #2  
hakean avatarı
Yıllanmış Üye
1,572 mesaj

olmaz yüklemez ki ztn

-net-
15-08-2011, 18:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

Eğer kurulum sorunsuzca bittiyse bir sorun olmaz :) İçin rahat olsun.

Reflexwest
15-08-2011, 19:56   |  #4  
Taze Üye
16 mesaj

Yahu böyle birşeye ilk defa şimdi şahit oldum öyle saçma şeymi olur yahu kurulumu sorunsuz bitirdiyse birşey olmaz ama bilemiyorum sendekide iyi şansmış hee.

Boracalin
15-08-2011, 20:46   |  #5  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,592 mesaj

Sürücüyü yükleyebilir , ama sorun çıkaracağı muhakkaktır...

Nvidia'nın sitesine tekrar girin (yanlış hatırlamıyorsam) otomatik olarak donanımınızı tanıyabilecek ve yüklenmesi gereken sürücüyü gösterecek bir alan olması lazım...

Eğer onuda bilmiyorsanız , ekran kartınızın modelini alın , google amcaya yazın... :D
Örn. : Nvidia Ge Force gt 9600 driver... gibilerinden o size söyler...

Genemi olmadı.. Üzülmeyin eğer win 7 kurduysanız.. ilk güncellemenizde (ikincide de olabilir)   WHQL sürücülerini direk bulur yükler...

(bu arada ekran kartının modelini öğrenecem diye tutupta pc'den sökmeyin GPU-Z diye bir prg. var onunla bakabilirsiniz... şimdi o da ne , nereden bulacağım demeyin google amca ne güne duruyor...)

Mr.ED
15-08-2011, 20:53   |  #6  
Mr.ED avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
417 mesaj

Sistem bilgisi görüntü kısmından bakabilirsin. Ya da gpu-z programını indir ve modeline bak ardonda nvidia nın sitesinden uygun sürücüyü seç ve indir

murat1494
15-08-2011, 21:26   |  #7  
OP Taze Üye
4 mesaj

yardımlarınız için hepinize teşekkürler. sistem bilgisine baktığımda ve gpu-z den baktığımda geforce 210 yazıyor. uygun sürücüyü yükledim. Anlamadığım nvidianın sitesinden hangisini yüklersek kabul ediyor bi sorun çıkarmıyor yani , ekran driverleri yüklemesini fazla anlamadığımdan bu sorun beni hep düşündürüyor acaba hangisini kursam diye. inşallah doğrusunu yüklemişimdir. Gözünü devirmiş hepinize teşekkür ediyorum...