Nvidia Wdm Video Capture Sorunu!!Bilen Varsa lütfe

feylesof
24-12-2007, 21:53   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar,

Palit 8600GT sonic ekran kartı kullanıyorum.Driver'ın Nvidia WDM Video Capture(Universal) yüklemesini bir türlü yapamıyorum.Yüklemeye geçiyor ve tam bitmek üzereyken hata veriyor.Yüklerken bir hata oluştu uyarsını veriyor.(Kod 10 hatası) Ekran kartının driver'ını güncelledim yine sorun çözülmedi.Geçen hafta AverMedia DVB-S Hybrid TV kartı aldım.Mevcut sorundan dolayı tv kartım da çalışmıyor.Tv kartını açmak istediğimde aygıt hazır değil diyor.Sorunu çözemezsem tv kartını iade etmem gerekecek.Yaptığım araştırmada bu sorunun sık karşılaşılan bir sorun olduğunu farkettim ve günlerdir aramama rağmen çözümünü bulamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

delacrimosa
25-12-2007, 02:14   |  #2  
Üye
93 mesaj

kartınızda video in girişi olmaması bu hataya sebep olabilir. Yani gayet normal bir hata :)

feyleshof
25-12-2007, 10:04   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Tabiki kartımda video in girişi mevcut.Tv kartında bir problem yok,nvidia video capture yüklenemiyor.Donanım çakışması olabilir sebebi ama ne yaptıysam çözüm üretemedim.Google'a 'nvidia video capture sorunu' yazdığınızda benzer sorunu yaşayan yüzlerce kişi çıkıyor ama cevabı bilen yok ne yazık ki.Hayırlısı diyelim.