Bazen ben bile bilgisayarıma inanamıyorum çok mütiş performans sergiliyor.
1GB Ram
9500GT 1GB Ekran Kartı
p4 2.8 gHz işlemci
320GB HDD
Bu sistemi yazdığımda ohooo olm naptın sen bu sistem hiç bi halta yaramaz iğrenç hiç bi oyunu açmaz mario felan anca oynayabilirsin diyen arkadaşlara diyorum açtığı oyunlara bakın =D
Transformers W.F.C Medium'da sorunsuz açıyor
Pes2011 High'da sorunsuz açıyor
Crysis Medium'da sorunsuz
Crysis Warhead Medium'da Sorunsuz
Tomy Clancy's Splinter Cell Conviction Medium Sorunsuz
Assasins Creed II High'da sorunsuz
Star Wars Republic Heroes High'da Sorunsuz
Fifa11 Medium Sorunsuz
Unleashed II Low'da sorunsuz...
Bu dediğim oyunların çoğunluğu 2010 oyunları en düşüğü 2008'e ait ve ben bilgisayarı 2004'te aldım bir-kaç parça dışında değişen fazla birşey yok
O Kadar Kötülenen Sistem..
- 1
- 2
satılık mı
Hepsi high-medium tamam da çözünürlük nedir? 640x480 mi?
Benim eski sistem ekran kartı dışında aynı (x1300) bende Crysis ve Crysis Warhead mediumda sorunsuz şekilde oynamıştım
Bendede P4 2.66 GHz var. Bir aralar 3.20 GHz'e çıkartıp.(4.0 GHz'e kadar çıkıyordu ama hiç denemedim.) 7300GT Agp ile COD 4 1024X768'de 4XAA tüm detaylar High'de 20-40 Fps arası alıyordum. 7300GT Agp harbiden şu ana kullandığım Kral kartlar arasında :) 7600 GS'den daha iyi idi. 65 TL'ye donanım habere'e ilan açmıştım. 1 hafta sonra satıldı :) He bu arada o zamanlar 1.2 GB Ram vardı.
@baskurt96
Sana HD 4650 önerdiğim zaman sen gittin 9500 GT aldın. O bakımdan biraz alerjim var sana :) Herneyse evet P4 ler hala iş görüyor. Agp'lerde iş görüyor aslında elimde arızalı HD 2600XT Agp var. Onu yaptırabilirsem onu kullanacağım :)
Fakat dediğim oyunları 22" Monitörde 1920X1080'de Tüm detaylar açık 16XAA ve hiç kasmadan DX 11 ile oynamak var. Biz DX 9 ile oynuyoruz :)
Ama bunada Şükürler Olsun. Ben bilgisayarımdan memnunum :)
Ya aslında hd4650 alacaktım bakkala o heyecanla gittim 9500GT Var dedi =D heyecana getirdim yiğido kusura bakma kızmana gerek yok =PNe kızıcam biz burada en iyi tavsiyeleri yapmaya çalışıyoruz. Para senin sistem senin sonuçta. HD 4650 daha iyi tabiikide. Bu arada sadece sizin orda bakkal yokki heryer bakkal dolu sizin ordakinde yoksa ilerdekinde vardır HD 4650. Neyse aldın artık Hayırlı Olsun ne diyelim :)
Bazen ben bile bilgisayarıma inanamıyorum çok mütiş performans sergiliyor.
1GB Ram
9500GT 1GB Ekran Kartı
p4 2.8 gHz işlemci
320GB HDD
Bu sistemi yazdığımda ohooo olm naptın sen bu sistem hiç bi halta yaramaz iğrenç hiç bi oyunu açmaz mario felan anca oynayabilirsin diyen arkadaşlara diyorum açtığı oyunlara bakın =D
Transformers W.F.C Medium'da sorunsuz açıyor
Pes2011 High'da sorunsuz açıyor
Crysis Medium'da sorunsuz
Crysis Warhead Medium'da Sorunsuz
Tomy Clancy's Splinter Cell Conviction Medium Sorunsuz
Assasins Creed II High'da sorunsuz
Star Wars Republic Heroes High'da Sorunsuz
Fifa11 Medium Sorunsuz
Unleashed II Low'da sorunsuz...
Bu dediğim oyunların çoğunluğu 2010 oyunları en düşüğü 2008'e ait ve ben bilgisayarı 2004'te aldım bir-kaç parça dışında değişen fazla birşey yok
Fraps programın varsa crysis i açıp medium ayarlara getirip oyun esnasında bi görüntü alıp buraya gönderirsen kanıtlamış olursun.. Açıkcası beni inandıramadın ..
Ne demek Fraps screenshotlarin goruntusunu bozuyor? Fraps screenshot almak icin iyi program degil mi diyorsun? Acikcasi bunu da ilk kez senden duyuyorum, neyse. Nedir daha iyisi? Kullandigin programin adini verirsen bizde deneriz, bakariz.
- 1
- 2