amd phenom II X4 965BE cpu
asus m4a89gdt pro usb3 anakart
zotac gtx 470 amp gpu
gskill 4gb 1333 cl7 ram
700w psu.
arkadaşlar sizce o.c. yapmama gerek var mı herangi bi parçaya? yani gözle görülür işe yarar mı?
bide anakartın gizli çekirdekleri açma özelliği var açsam mı?
o.c. gerek var mı?
o.c ye gerek olup olmadığını sen biliyosun oyun oyuyosan yap ama bu pc ile şimdiki bütün oyunları oynasaya bilrisin diye düşünüyorum bence gerek yok
Gizli çekirdekler varsa açman performansı gözle görülür derecede arttırır, OverClock a gerek yok diye düşünüyorum.
bencede o.c ye gerek yok ama hız her zmn iyidir sağlam bi cpu fanı al yap bence bide ben inten core 2 quard q8300 4 çekirdekli işlemci ve asus p5kpl-se anakart kullanıyorum gizli çekirdek varmıdır varsa nasıl aça bilirim biostan demeyin tam yol verirseniz sevinirim
bencede o.c ye gerek yok ama hız her zmn iyidir sağlam bi cpu fanı al yap bence bide ben inten core 2 quard q8300 4 çekirdekli işlemci ve asus p5kpl-se anakart kullanıyorum gizli çekirdek varmıdır varsa nasıl aça bilirim biostan demeyin tam yol verirsenizkavas intellerde çekirdek açma olayı yok! ayrıca L3 açmkta yok. o sadece amd işlemcilere mahsustur.Gizli çekirdekler varsa açman performansı gözle görülür derecede arttırır, OverClock a gerek yok diye düşünüyorum.mR.62 işlemci zaten 4çekirdek o işlemcide çekirdek açma olayı yokgelelim konu sahibinin sorusuna o işlemciye o.c yapmak için henüz erken 1-2sene sonra başlayabilirsin
Son Düzenleme: SüRmenaJ KaOSs ~ 01 Ağustos 2010 22:36
hepinize teşekkür ederim.Anlaşılan o.c. ye gerek yok şimdilik fakat çekirdek açsam fena olmaz.
anlatamadm galiba o işlemci 4çekirdek ve çekrdek acma yok!.
kavas intellerde çekirdek açma olayı yok! ayrıca L3 açmkta yok. o sadece amd işlemcilere mahsustur.anlayamadım şimdi X4 de gizli çekirdek yok mu?mR.62 işlemci zaten 4çekirdek o işlemcide çekirdek açma olayı yok
gelelim konu sahibinin sorusuna o işlemciye o.c yapmak için henüz erken 1-2sene sonra baş
Kaç kişi yazmış okumuyormusun. X4 965 zaten 4 çekirdekli bir işlemcidir neyini açacan ? O.C yaparsan işlemcinin ömründen gider başka bişi olmaz.
Phenom II X4 960T Bu 4 çekirdekli işlemci ufak bir modifiye ile (Uygun Bir Anakart) ile 6 çekirdeğe çıkabilecek, Bu işlemci dışında hiç bir işlemcide kapalı çekirdek yok.