ARKDAŞLAR OBLİVİON U PC YE YÜKLEYEMİYORUM MASAÜSTÜ PC DE ÇALIŞIYOR ANCAK VİSTA LEPTOP DA ÇALIŞMIYOR.YARDIM EDERSENİZ MİNNETAR KALIRIM SAĞOLUN
oblivion-vista
Sağ tıkla oyuna, özellikler de, uyumluluğa gel, uyumluluk modunu xp service pack 2 yap. Olmazsa sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de...
tmm onu biliyordum ancak oblivionda demontols var onu kurmayınca yüklenmiyor demon tolsu nasıl yükliycem
Daemon Tools" dan bahsedecegim.Bu program ile harddiskinize kayit etmisoldugunuz cd'leri programin kendi olusturdugu sanal cd sürücüleriniçine yerlestirip sanki cd den çalistirir gibi kullanabiliyorsunuz,programin en büyük avantaji bir çok ima(.img,.iso vb)dosyasini destekliyor olup ücretsiz olmasi.
Sözlesmeyi kabul ettikten sonra standart kismini seçip next tusunatikliyoruz ve kurulum yapmak için yol soruyor ve bu adimlarida nexttusu ile geçtikten sonra nihayet program yükleniyor.Finish tusunatikladiktan sonra systam tray kisminaprogramin ikonu geliyor.
system trayda programin ikonuna(simge) sag tusla tiklayip "VirtualCD/DVD-ROM" seçeneginin üstüne tikliyoruz oradan karsimiza gelenmenüden "Set Number Of Devices" kismina tikliyoruz ve karsimiza 1 den 4e kadar sürücü olusturabilecegimiz menü çikiyor elbette 1 sanal sürücüisimizi fazlasiyla görecektir."1 drive" tikliyoruz ve sanal sürücümüzolusmus oluyor.
Daha Sonra Tekrar system traydaki programin ikonuna sag tusla tiklayip"Virtual CD/DVD-ROM" seçeneginden "Device 0:[J:] Nomedia" seçeneginetikliyoruz (ufak birhatirlatma J: sürücüsü benim bilgisayarimdakisürücü sizin bilgisayarinizda fiziksel sürücü sayisina bagli olarakbaska bir harf ile temsil edilecektir) ve karsimiza çikan yeni menüden"Mount image" 'e tikliyoruz.
Bize daha önceden sabit diskimize kayit etmis oldugumuz imaj dosyasininyerini göstermemizi istiyor imaj dosyasini seçip tamam dedikten sonrakendisi otamatik olarak yaratmis oldugu sanal cd-dvd sürücü- sününiçine yerlestirip çalistiriyor.
Mevcut cd ile isiniz bittigi zaman yada yeni bir dosyayi sanal sürücüyeyerlestireceginiz zaman tekrar "Mount image" seçeneginikullanabilirsiniz.Yada sanal sürücüyü tamamen bosaltmak istiyorsanizbusefer yine ayni menüdeki "Unmount image" seçenegi ile sanal sürücüyübosalta bilirsiniz.
Bu programin ne isinize yariyacagini hala anlamadiysaniz ufak birbilgi, bu programi kullanarak bir kaçtane oyunu DVD'lerinze kopyaliyabilirisiniz.Imaj haline getirdiginiz cd leri DVD medyalarinin içine buufak marifetli programla birlikte kopyaliya bilir ve bir DVD medyasindabirden fazla cdyi birbirine karistirmadan kolayca sakliya bilir kendiarsivinizi olustura bilirsiniz.
Alıntıdır
Anlamadığın yer olursa sorabilirsin...
bilgilendirdiğin için sağol ancak demontols yüklenmiyor yani tıkladığımda uyumluluk sorunu nedeniyle engelliyor.uyumluluğu xp pack2 ve yönetiçi olarak çalıştır yapıyorum yinede engeliyor.yardımını bekliyorum