merhaba arkadaşlar 512mb geforce 6200 tc ekran kartım var su an kullandıgım ıcın soruyorum bu karta o/c yapsam su anki oyunları kaldıracak kadar performansı arttırırmı?
mesela tomb raıder underworld veya call of duty 5 gibi oyunlara gırıyor ama donuk ılerledıgı ıcın maalesef girmesi bir işe yaramıyor bu kartı kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler!!!
O/C YAPSAM İŞE YARAR MI?
- 1
- 2
yok o/c yapsan bile hiç bi şey değişmez güncel oyunları oynamak için yeni bir kart yada yeni bir sistem toplaman gerek bütçene göre.
ahmet79yok o/c yapsan bile hiç bi şey değişmez güncel oyunları oynamak için yeni bir kart yada yeni bir sistem toplaman gerek bütçene göre.belki yanar bile kalkışma sakınSon Düzenleme: furkant ~ 30 Ocak 2009 16:40
işlemcim core 2 duo 6300 ram kıngston 667 mhz 2 gb
aslında normal bı sıstem ama ekran kartı ıyı değil 200 lira civarında önerebileceğiniz kart varmı acaba su anki oyunları kaldırabilecek ?
unutmadan 4830 için en az 400w psu olması gerek.
peki bu kart benim sistemle uyumsuzluk çıkarırmı acaba pek bilgim yok ama intel işlemci gıgabyte anakart ?
evet onu da ayarlamam gerek yapacaksak tam yapmam lazım benım psu 400 w değil büyük ihtimalle:)))
evet arkadaşım PSU kaç (kasanın kapağını aç. Sol üstte kutu gibi bişey. Üzerinde yazar kaç olduğu 400W gibi)
Bide tam olarak anakart modelini yazarmısın
arkadaşlar ilgilendiğiniz için gerçekten teşekkür ederim bu devirde kimse babasının hayrına birşey yapmıyor sağolun!!
anakartın modeline baktım gıgabyte 945 gz yazıyor
altında da GA-8I945GZME-RH yazıyor !!!
nefiarkadaşlar ilgilendiğiniz için gerçekten teşekkür ederim bu devirde kimse babasının hayrına birşey yapmıyor sağolun!!tamam uyumludur 460w high power psu'yu da ekle tamamdır.
anakartın modeline baktım gıgabyte 945 gz yazıyor
altında da GA-8I945GZME-RH yazıyor !!!Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 30 Ocak 2009 17:16
nefisağolun!!!rica ederiz hayırlı olsun.
Ahmet arkadaşın anakartına baktınmı PCI X16 ama 4X bant genişliği veriyor. Benim biraz kafamı karıştırdı açıklarmısın
süper olcak PC'in :D
Hayırlı olsun ekran kartını 1GB olanını seç çok daha iyi :D
n vidia tavsiye etmiyorsunuz yani :D
KaptanosAhmet arkadaşın anakartına baktınmı PCI X16 ama 4X bant genişliği veriyor. Benim biraz kafamı karıştırdı açıklarmısıkafanı fazla yorma kanka uyumludur.Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 30 Ocak 2009 17:31
yok kardeş o model sana uygun diye onu tavsiye ettim. Nvidia'ya bi fobim yok :D
KaptanosAhmet arkadaşın anakartına baktınmı PCI X16 ama 4X bant genişliği veriyor. Benim biraz kafamı karıştırdı açıklarmısıKaptanos 4x bant genişliğinde çalışır kart. Performanstan biraz ödün verir ama bi problem olmaz.
ahmet79kafanı fazla yorma kanka uyumludur.ahmet bey bu cevabınla benim de kafam karışmadı değil
nefiahmet bey bu cevabınla benim de kafam karışmadı değilbenim bunu açıklamam için anakartların tarihçsini anlatmam gerek, o yüzden uymludur dedim, fazla yormayın beni:)
- 1
- 2