Ocak-Şubat 2013'ün 26 antivirüsü testte!

CHIP Online
17-04-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

26 popüler antivirüs paketi kapıştı; en iyi antivirüs ortaya çıktı! İşte testin tüm sonuçları!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oca ... u-testte_39831.html

Resimlerle: Tarihin en etkili 50 bilgisayar virüsü...

Almanya merkezli bağımsız virüs araştırma merkezi AV-Test, antivirüsleri sınavdan geçirmeye tam gaz devam ediyor. Şimdi ise şirket, Ocak ve Şubat 2013 dönemine ait 26 antivirüs ve güvenlik paketini imtihana tabi tuttu.

Antivirüs çözümlerinin toplamda en yüksek 18 puan alabildiği testte en çok rol oynayan üç ölçüt, şunlar: Virüsleri algılama, performans ve kullanım kolaylığı. Önünüze çıkıp sizi işinizden alıkoymayan antivirüsler, daha yüksek "kullanım kolaylığı" puanı alıyorlar.

Bitdefender yine birinci

AV-Test'in güncel sonuçlarında Bitdefender Internet Security, üçüncü kez birinci sırada yer almayı başarıyor. BitDefender'ın güçlü zararlı yakalama özelliklerinden faydalanmak isterseniz paketi satın almanız şart değil, ücretsiz Bitdefender Antivirus'ü de kullanabilirsiniz.

AVG ve Avast, ücretsizlerin en iyileri

Ücretsiz çözümlerde ise en iyi seçenek, Yine AVG Anti-Virus Free. AVG'nin ücretli güvenlik paketi ise, ücretsiz sürümünden 0.5 puan geride. Ücretsiz Avast ise 15 puanla AVG'nin peşinden geliyor.

<span style="text-decoration: underline;">Listenin tamamını tablo olarak görmek için sonraki sayfamıza göz atmanız yeterli.</span>


Tüm Konu: Ocak-Şubat 2013'ün 26 antivirüsü testte!

Resimlerle: Tarihin en etkili 50 bilgisayar virüsü...

Kaynak: www.chip.com.tr