slm lar arkadaşlar benim abimin pc sinin bulunduğu odadaki labma şase yapmıştı 1 saat sonra bilgisayar açılmadı elektirik gitmiyordu kbloları değiştirdik falan olmadı sonra bilgisayarcıya götürdük güç kaynağını değiştirdi yanmış dedi odadaki lambadan olmuştur dedi. arkadaşlar dikkat edelim lütfen güç kaynağıyla birlikte işlemciyle anakartta yanarsa bilgisayarı çöpe atmak zorunda kalıyosunuz ve ALLAH korusun yangın çıkma riski çoğalıyor. bilgilerinize sunmak sitedim teşekkürler
ODADAKİ LAMBA ŞASE YAPSN PC NİN GÜÇ KAYNĞI YANIYOR
ups de yarar etmiyor abimde ups de vardı.
askerde iken (isanbul tuzla) askeriye inşaat halindeydi ve yeni elektrik çalışması oluyordu ve bilgisayarımız yeni gelmişti. bizdeki monitörün arkasından birden duman çıkmaya başladı. ama bunu sadece ampuldeki şaseden kaynaklanan bir arıza olabileceğini düşünemiyorum ama olabilir yani elektronik bu elektrik su gibidir nerden kaçak yapacağını anlayamazsın :)
ama elektirik kesildiğinde çalışmıştı
bi tane şeyde adam gibi çalışmaz zaten
alıdğınız ups online olmasına dikkat etmek zorundasınız biraz fazla para verirsin ama sorunun kalmaz ayrıca güç kaynağı olan bi makina yanar ilk önce ups sigortası atar upsden geçer geçtikten sonrada ilk arıza vericek parçaların başında power supply ve anakart vardır işlemciye gelene kadar bapağı bi parça yanar
ups leri bi incele ne nedir öğren
ya arkadaşlar ben de biliyorum bir sürü devreden geçtiğini ancak benim ups em çalışıyo başka bilgisaayrdada denedim aldığım yerde baktı çalışıyo dediler
benimde kafam karıştı anlamadım bi türlü