Odin U Disk Encrypt Creator [13.03.2011]

CHIP Online
13-03-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Odin U Disk Encrypt Creator, çok kullanışlı bir Flash sürücü ve USB disk şifreleme aracıdır. Kullanıcı dostu ara yüzü USB diskinizi/Flash sürücünüzü/Taşınabilir Sabit Sürücünüzü/Mobil Sabit Sürücünüzü kolaylıkla şifrelemenize yardım eder. Odin U Disk Encrypt Creator, haricidi sürücüleri güçlü bir şekilde şifreler ve verilerinizi korur.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için:CHIP Online Forum

Odin U Disk Encrypt Creator, çok kullanışlı bir Flash sürücü ve USB disk şifreleme aracıdır. Kullanıcı dostu ara yüzü USB diskinizi/Flash sürücünüzü/Taşınabilir Sabit Sürücünüzü/Mobil Sabit Sürücünüzü kolaylıkla şifrelemenize yardım eder. Odin U Disk Encrypt Creator, haricidi sürücüleri güçlü bir şekilde şifreler ve verilerinizi korur.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için:CHIP Online ForumSürücünüzü Odin U Disk Encryption Creator ile şifreledikten sonra, USB depolama cihazınızdaki dosyaları ve belgeleri sizin dışınızda hiç kimse açamaz.Anahtar özellikler:Tüm diski veya diskin bir bölümünü şifreleyebilme;
Güçlü şifreleme;
Korumalı sürücü herhangi bir uygulama yüklemeden diğer PC'lerde de çalışır;
Yüklemesi ve kullanımı kolay;
Herhangi bir depolama biriminde çalışır.


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Odin U Disk Encrypt Creator

sunizm
13-03-2011, 13:29   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

program kullaanışlı bişeye benziyorama  aklıma bişeyler takıldı  bu program direkt flash sürücümüze mi kuruluyor? eğer öyleyse nasıl kaldırabiliyoruz sonra?

blue-crash
13-03-2011, 15:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Direk flash veya harici diske kurmaya gerek yok,kullanılan bilgisayara kurulup onun üstünden şifrelenip şifre iptal ediliyor.Tabi bu süreçte program kullanılan bilgisayarda sürekli çalışmak zorunda.Diyelimki program kaldırılacak yada pc ye format atılacak,bu durumda programın format sonrası aktifleştirilmesi garanti olmayacağı için şifrelenmiş disklerin şifreleri açılsa iyi olur.

blue-crash
13-03-2011, 15:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Windows programın çalışmasına izin vermiyor gerekçe olara,”Digital imza onaylanmıyor ve yazılım kötü niyetli kod yüklemiş olabilir”