Daha ismini türkiyede yeni yeni duyduğumuz ancak 25 yıllıktecrübesi gdata internet security başarılı ve ödül almış büyük özellikleri ile büyük kullanım sağlıyor.Araştırmalarda yapılan istatistiklerde genellikle birinci olan gdata 30 günlük denem sürümünü kullanıcılara sunuyor.Gdata kullanıcılardan tam not alıyor(Benden de).Sistemi yormayan ve hızlı tarama özelliği bilgisayarı rahatlatıyor.Gereksiz dosya temizleme,Sistem yükü arttığında tarama duraklatma,web koruması güvenlik duvarı,posta koruma,spam temizleme ve defalarca ödül almış diğer özellikleri progarmı diğer antivirüs,internet securitylerin önüne geçiriyor.Çok akıllı bir program herkese tavsiye ediyorum.
Ödüllü İnternet Sec. Gdata 2010 Türkçe
Kullandım. Internet filtrelemesinde (HTTP düzenleme olarak geçiyor) interneti bariz yavaşlatıyor. Ama genel olarak tam koruma sağlıyor Kaspersky ile bir diyebiliriz. Aynı zamanda 2 farklı güvenlik motoruna sahip 1.si Hız : Yüksek / Koruma : Opsiyonel, 2.sinde ise Hız : Yüksek / Koruma : Yüksek olarak geçiyor. HTTP düzenlemeyi kapattığınızda internet hızı düzeliyor. Ve Kaspersky kadar sık güncelleniyor buda kaliteli bi antivirüs olduğunun göstergesi.
Korsan kullanıcaklara kötü haber olarakta nerdeyse piyasada tek serial'i bulunmayan antivirüs bu. Ama deneme süresini sıfırlama durumu felan var :)
Bir aralar CHIP dergisi tam sürümü verdiği zaman 1 ay kullanmıştım. Biraz interneti yavaşlattığı doğru. Ancak virüs tarama v.b. benzeri konularda @ilhan.wolverine'e katılıyorum.