Yani bu kart güzel performans sağlar ama benim sistemimde 100% lük bir performans sağlarmı
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=40753
Offf Ekran kartı?
- 1
- 2
%100'lük bir performans sağlamaz ancak sanırsam güç kaynağınızıda değiştireceksiniz ve işlemcinizi 3.3, 3.5 ghz gibi bir seviyeye OC yaparsanız darboğaz gidebilir.
ups 400 de kalıcak ve OC yaptırsamda sorun olicakmı, yaptırmassam ne olur ?
OC ile işlemci darboğazını azaltır belkide kaldırabilirsiniz ben eski sistemimde OC ile işlemci darboğazını kaldırmıştım ;)
Ancak darboğaz bile olsa çok aşırı bir darboğaz olacağınıda sanmıyorum ve şimdiki kartınıza göre epey bir fazla performans farkını hissedersiniz
Çok teşekkür ederim umarım OC yapmayı bilen birini bulurum, benim korkum OC yaparken pcnin bozulması
O yüzen yaptırmak istemiyorum
Aslında başkasına gerek yok kendinizde yapabilirsiniz elinizde internet gibi dev bir ansiklopedi var ;)
Var ama bilgisayarı bozarsam :O diye korkuyorum, siz OC yapamyı nasıl öğrendiniz,,, Bana öğretebilirmisiniz :)
Ben buraya nasıl başladığımı ve nasıl öğrendiğimi yazarsam millet gülmekten yarılır olmaz :D
Aslında eski 2002-2003 dergilerinde bir kaç makale vardı işi ciddi olarak o zaman kaptım elimde internette yoktu ve deli cesareti olunca ver voltajı ver voltajı :D
Overclock uzun bir konu burdan anlatmam ile olmaz ama elimden geldiğince yardımcı olurum tabiki
- 1
- 2