Arkadaşlar ben hem office 2003 ve hem office 2007 kullanmak istiyorum fakat office 2007 di office 2003 ün üstüne kurdu bunu nasıl ayrı ayrı kurarım otamtik kur çıktı cd yi takınca kur dedim 2003 gitti 2007 di geldi.
office 2003 ve office 2007
suan yüklü olanları kaldır, 2003'ü yükle sorada 2007 kuru başlat, "özel kurulum"de yüklemek istedigin bilesenleri sec.
kurulum penceresinde bikac secenek sorcak sana asagıdaki gibi:
- eski office uygulamalarını kaldır ve 2007'yi yükle
- eskileri kaldırma üzerine kur
- eski uygulamalarda kalsın, 2007'yide yükle
(veya bunlara benzer olck iste tam hatırlamıorm keliemeleri)
sen burdan eskileri kalsın 2007'yide yükle secenegini seccen, boylece eskiside kalcak yeniside yüklencek. ama ufak bi uyarı, ikiside yüklüyken arada bi cakısma yapabilio.
bide eskisini nie istiosunki??
Forever 2003 yav,bu ne rezil officedir 2007de ki,Microsoft ta iyice devlet dairelerine benzemeye başladı,yıllar geçtikçe ilerleyeceğine saçmalıyor.
elaziglisuan yüklü olanları kaldır, 2003'ü yükle sorada 2007 kuru başlat, "özel kurulum"de yüklemek istedigin bilesenleri sec.2003 ile 2007 arasında çok farklılıklar var bilhassa görünüm açısından 2007 de dosya düzen vs içindekiler tıklayınca görünüyor uzun lafın kısası kardeşimde kullanıyor o pek anlamıyor karıştırıyor o 2003 ben 2007 di kullanmak istiyoruzda ondan.
sen burdan eskileri kalsın 2007'yide yükle secenegini seccen, boylece eskiside kalcak yeniside yüklencek. ama ufak bi uyarı, ikiside yüklüyken arada bi cakısma yapabilio.bide eskisini nie istiosunki??
kkkmerthee madem ole yükleyin bakalım;)elaziglisuan yüklü olanları kaldır, 2003'ü yükle sorada 2007 kuru başlat, "özel kurulum"de yüklemek istedigin bilesenleri sec.2003 ile 2007 arasında çok farklılıklar var bilhassa görünüm açısından 2007 de dosya düzen vs içindekiler tıklayınca görünüyor uzun lafın kısası kardeşimde kullanıyor o pek anlamıyor karıştırıyor o 2003 ben 2007 di kullanmak istiyoruzda ondan.
sen burdan eskileri kalsın 2007'yide yükle secenegini seccen, boylece eskiside kalcak yeniside yüklencek. ama ufak bi uyarı, ikiside yüklüyken arada bi cakısma yapabilio.bide eskisini nie istiosunki??
sersabah, bu arada office 2007 gayet kullanışlı bende ilk basta bu ne boyle falan demistim ama sora alısın 2003ten cok daha iyi ve kolay gelio rezilligini gormedim henuz;)