güzel o zaman,aynen yukarıda verdiğim linkten yola çıkarak :belki işinize yarıyacak birşey olur.
"World'de yazı tipi"
Yazı tiplerine otomatik geçme hakkında:
Uygulandığı uygulamalar: Access, Excel, FrontPage, Outlook, PowerPoint, Publisher, Word
Yazı türünü değiştirme:
Word > Word 2003 Yardım ve Nasıl Yapılır > Metin ile Çalışma > Karakterleri Biçimlendirme
Varsayılan yazı tipini ayarlama:
Word > Word 2003 Yardım ve Nasıl Yapılır > Metin ile Çalışma > Karakterleri Biçimlendirme
edit:özellikle bu 3 konuya bir bakın,tabii diğerlerinede.
--
(bunlarada bakın ltf.)
Bilgisayarınıza yeni bir yazı tipi yükleme:
Uygulandığı uygulamalar: Access, Excel, FrontPage, InfoPath, Outlook, PowerPoint, Publisher, Word
Yazı tipleri listesinde, gerçek yazı tiplerini gösterme veya gizleme:
Uygulandığı uygulamalar: Access, Excel, FrontPage, InfoPath, Outlook, PowerPoint, Publisher, Word
Karmaşık yazı tipleri kullanma:
Word > Word 2003 Yardım ve Nasıl Yapılır > Dile Özgü Özellikler > Sağdan Sola
---
kendinizde araştırın,forumda aratın.
-------
burasıda bence önemli olabilir:
--
Yazı tipleri hakkındaki gerçekler:
Yardım ve Nasıl Yapılır > Özellikler
Eksik Doğu Asya karakterleri için yazı tipini otomatik olarak değiştirme hakkında
Publisher > Publisher 2003 Yardım ve Nasıl Yapılır > Dile Özgü Özellikler > Doğu Asya
Yazı Tiplerini Ekleme veya Kaldırma:
Görünüm için varsayılan yazı tipini belirtme
Project > Project 2003 Yardımı ve Nasıl Yapılır > Başlangıç ve Ayarlar > Yükleme ve Özelleştirme > Özelleştirme > Ekranı Değiştirme
Yazı tipini değiştirme:
InfoPath > InfoPath 2003 Yardım ve Nasıl Yapılır > Formları Tasarlama ve Yerleştirme > Metin Biçimlendirme
Birden fazla denetime aynı yazı tipini uygulama:
InfoPath > InfoPath 2003 Yardım ve Nasıl Yapılır > Denetimlerle Çalışma > Denetim Esasları
Birlikte iyi işleyen yazı tiplerini seçme:
Publisher > Publisher 2003 Yardım ve Nasıl Yapılır > Metin ile çalışma > Yazı Tipleri
sayfa:1-100 arası,ben ilk 3 sayfaya baktım.