iyigünler ben uzun süredir bilgisayar medyasından uzakta yaşayan bir insanım. Ama şubat ayının osonuna doğru idi markette chip dergisinin office 2007 nin 60 günlük deneme sürümü verdiğini görünce aldım ancak internete girerek şifreyi edinemedim. Bana şifre konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
office 2007 deneme sürümü
www.chip.com.tr/office2007 adresine gidin. Orada tüm detaylı açıklamayı bulabilirsiniz. Ülke olarak Türkiye'de kayıtlarda var. Yani artık Avustralya'yı seçmek zorunda değilsiniz. İyi çalışmalar.
key numarası için mi kayıt oluyoruz yani aktivide mi ediyoruz ücretsiz olarak mı kullanıyoruz bi bana yazsın
sonsuzumkey numarası için mi kayıt oluyoruz yani aktivide mi ediyoruz ücretsiz olarak mı kullanıyoruz bi bana yazsıbir key numarası oluyor elinde onu kullanıyorsun, deneme sürümü tabii ki, bedava değil.
Hotmail hesabın varsa bir form doldurarak "key" ediniyorsun. Daha sonra Office'i bu key ile kuruyorsun. Kurulumdan ve "key" girişinden sonra bir de aktive etmeni istiyor. Bu noktada da office internete bağlanıyor ve kendini aktive ediyor (sen birşey görmüyorsun tabi). Bu noktadan sonra iki ay boyunca sınırsız şekilde kullanabiliyorsun.
Arkadaşlar sizi openoffice.org'a davet ederim. Açık kaynak kodlu. Ben Pardus kullanmaya başlayınca beraberinde geldi. Ücretsiz olan yazılım office programları arasında en iyilerinden. Microsoftta olmayan pek çok özelliğe sahip. İsterseniz www.openoffice.org adresinden bilgi alabilirsiniz. Bunu alana yanında kendisi gibi ücretsiz kullanım kılavuzu da veriliyor.