arkadaşlar 2003 yüklüylü 2007 yi yükledim ama çok yavaş açılıyor hızlandırmanın bir yolu var mı? bide görünümünü eskisi gibi nasıl yapabilirim
Office 2007
Sistem bileşenlerini yazarsan daha net bir bilgi verebiliriz. Office 2007 gerçekten iyi bir sistem talebediyor hızlı açılmak için. Ben AMD Athlon 3000' de denedim (2GB RAM) oldukça hızlı açılıyor.
Görünüm konusunda yapacak birşey yok. İlk başta biraz karışık ama alışınca yeni görünüm daha kullanışlı geliyor.
Kolay gelsin.
BwTGörünüm konusunda yapacak birşey yok. İlk başta biraz karışık ama alışınca yeni görünüm daha kullanışlı geliyor.Bu doğru. İlk başta alışık olduğumuz office görüntüsü sürsün istiyoruz ama alışınca (çok) daha güzel olduğunu anlıyoruz.Kolay gelsin.
alışınca geçer, doğru bir tespit. Ayrıca da office 2007 bende de çok yavaş çalışıyor, sistem ihtiyacı eski sürümlerine nazaran daha fazla sonuçta; görselliği pek çok şeyi yenilenmiş durumda. Eğer sistemin kaldırmıyorsa eski sürüme dönmelisin.
arkadaşlar office 2007 kullanmaya başladım. bence yenilikler çok güzel. ama en büyük sorunum menülerde olmasada, formül adlarındaki değişikliklerden kaynaklanan dil sorunu. şu anda office 2007'nin türkçe yaması varmı. yada orjinal olarak 2007 türkçe ne zaman çıkacak.
şimdiden teşekkürler.
burakesan_1993arkadaşım hala vermedin pc nin özelliklerini.ona göre cevap vercezp3 600 128sd ram bu özelliklerde 2003 pro sorunsuz çalışıyordu hem de bir kaç saniyede açılıyordu. 2007 enterprise baya bir ağır. açılırken kendime çay yapıyorum :)