arkadaşlar office 2007 kullanan varmı varsa memnunmusunuz yanlış hatırlamıyorsam 2007 de güvenlik açığı vardı chıp ana sayfasında office 2007 deneme fırsatı var indirip indirmeme konusunda kararsızım düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum saygılarımla..
office 2007
office 2007 kullanıyorum harika bir şey ufka bakıp hayalkurmak gibi bir şey.ve o hayalin gerceği.turkçe kullanıyorum
Office 2007'nin tek kusuru bence, geriye dönük uyum sorunu.
Bir word dökümanını eğer uyumluluk modu olan '97-2003 modunda kaydetmez de normal .docx modunda kaydederseniz, Office 2003 gibi önceki sürümlerde açamassınız. Bu sorunu aşmak için de Office 2003'e 'converter (dönüştürücü) yamayı kurmalısınız.
make-believeOffice 2007'nin tek kusuru bence, geriye dönük uyum sorunu.evet, maalesef benim de takıldığım bir sorun bu. O yüzden docx kaydetsem bile, office 2007 kullanmayan bir sistemde bu dosya açılmayacağından ya converter gerekecek make-believe'ın dediği gibi, ya da geriye dönük olması açısından eski formatta kaydedeceksin ki bu da office 2007'nin özelliklerinden feragat etmek demek.
Bir word dökümanını eğer uyumluluk modu olan '97-2003 modunda kaydetmez de normal .docx modunda kaydederseniz, Office 2003 gibi önceki sürümlerde açamassınız. Bu sorunu aşmak için de Office 2003'e 'converter (dönüştürücü) yamayı kurmalısınız.
arkadaslar hepinizine ayrı ayrı tesekkür ederim saygılarımla..
çok güğzel afis programı görünüşünden tut içindekilere kadar netten çogu site demo veriyo
office 2007 güzeldir türkçe enterprise kullanıyorum.
vista kurmadım çünkü sevmedim,hatta kıl oldum.
office 2007 de baya düzeltme yapılmış herşey araç çubuğuna taşınmış görsel bir program olmuş
ram canavarı olmuş de sen şuna
vista da aynısı 1 gb. ram al
ram satmanın yeni yolu derim
arkadşım bende office 2007 türkçe kullanıorum ve gayet memnunum hele bide publisher var o mükemmel olmuş derim
evet çok güzel ama ramleri çöpe atıyosun...
Basit yeniliklerle devrim yapmışlar sanki.
İçeriğe göre değişen kurdele araç çubuğu,
Yapacağınız değişiklikler için eş zamanlı önizleme,
Hemen mouse ikonunun yanında beliren araç kutusu,
Bol bol hazır şablon ve tek tıklamalık resim efektleri.
Yalnız Home-Student versiyonu yine de pahalı. Promosyon gibi birşey beklemek lazım.
office 2007 english deneme kurdum türkçeye çevirebilirmiyim yaması varmı ,yoksa., türkçe deneme sürümünü nereden indirebilirim lütfen yardım.,
www.microsoft.com da 90 gün denemeli office 2007 var..
hemde türkçe istersen link vereyim ama 600 mb. uzunluğu.
http://us7.trymicrosoftoffice.com/default.aspx?culture=en-US
verdiğin linkten buraya ulaştım türkçe.ibaresini göremedim., teşekkürler..
http://www.microsoft.com/downloa ... AD6D&displaylang=tr linkten direk office 2007 enterprise tr yi indirebiliyorsunuz. Activite işini ise google a bırak :D
peki sure bitikten sonra ne yapabiliriz
publisher 2003 tede vardı
yeni değil bir arkadaş yazmışta..
içinde yenilik var ama program yeni değil.
activation google da arayacan arkadaşım burası yeri değil...
arkadaşlar bende office 2007 indirdim fakat demomudur nedir bilmiyorum 2 açmadan sonra kullanılmaz hale geldi ürün kodu istiyor onu buluyorum yazdığımdada 8 haneli bir şifre istiyor ne yapmalıyım office 2003 te kullanılmıyor yardım pls...........