Office 2010 + SharePoint 2010 'a Ramak Kaldı...
Microsoft un Ofis programı, Office 2010 + SharePoint 2010 son hazırlaklarından geçiyor , ve gelecek ay (Nisan) RTM sürümünü çıkartıyor. Office 2010 un resmen göreve başlama tarihi'ise şu an için, 12 Mayıs olarak belirtildi. ve bu tarihte düzenlenecek bir lansman ile Office 2010 + SharePoint 2010 piyasaya tanıtılacak (duyurulacak).
Office 2010 satın almak isteyecek tüketiciler, mayıs ayı sonu veya haziran ayına kadar ürün satın alamayacakları yönündede satış planlaması mevcut olabileceği hakkında bilgiler dolaşıyor. Bu planlama üzerine baz alırsak'ta, 15 Haziran tarihini mümkün mertebe doğruluyor olacaktır.
Microsoft Office Pazarlama Müdürü Jevon Fark , Office 2010 ön kayıt ve taleplerinde bulunacak olanlar için, kolaylıklar ve ön talep memnuniyeti meydana getirmeye çalışacaklarını duyuruyor.
Microsoft Office 2010 - Teknoloji Garantisi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular , ve cevaplarını BURADA
Microsoft Office 2010 + SharePoint 2010 Duyuru ve tarihi hakkındaki bilgiyi BURADA
Kaynak bilgileride BURADA bulabilirsiniz...
CHİP ONLİNE
Turkish Developer
Office 2010 RTM Geliyor...
Bu 2010'a da alışmak zor olacak 2007'den sonra hadi bakalım hayırlısı...
2010 Sürümünün 2007 Sürümünden farkı tam olarak ne olacak acaba ?
ben kurup denedım bizzat oldukca stabıl menuler we yepyenı eklentilerle gelıyor
Office 2007'den beni hiçbir insan evladı alıkoyamaz....
Office 2010'un bazı (bence) önemli yenilikleri:
1. Office Web Apps ile belgelerinize çevrimiçi olarak her yarden erişip düzenleyebilir, dilerseniz başkalarıyla ortaklaşa belgeler hazırlayabilirsiniz.
2. Office One Note ile sadece yazı değil notlarınıza ses, görüntü ve video da ekleyebilirsiniz.
3. Power Point ile sunumlarınızı webde de paylaşabilirsiniz.
4. PowerPoint'te video düzenleme özelliği de ekleniyor.
5. Oluşturduğunuz belgeleri SkyDrive'e direkt olarak kaydedebilirsiniz.
Microsoft 'un yeni nesil ofis işletim sistemi '' Office 2010 / SharePoint 2010 '' lansman tarihi hakkında , 5 Mart tarihinde açtığımız konu başlığında 12 Mayıs olarak belirtmiştik.
İlgili tarih resmi olarak açıklandı ve 12 Mayıs'ta lansmanı gerçekleştirilecek.
Office 2010 ve Share Point 2010 'un Lansman (tanıtım) İnternet üzerinden de izlenebilecektir.
Lansmanın tarihine yakın izlenme bağlantısı eklenecektir.
( 2010 on May 12, 2010 at 11 a.m. EST.) USA