Office 2010 Türkçe (Güncel Resmi Link)

g-over
30-08-2010, 10:37   |  #26  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj

yoooo aynen oyle komiklik,saka maksadıyla koydum ama kıt olanlar bunu farklı yöne çekip dalga geçti.

Alıntı: hakanbilici  
kusura bakma ben komiklik olsun şaka olsun diye koymuşsun sanmıştım.adam ciddi beyler.
g-over
30-08-2010, 10:48   |  #27  
OP Yeni Üye
28 mesaj

senin benim seviyeme gelmen için forumlarda çoooook atlaman lazım. Beğendim
ayrıca win7 + mac_snowleopard kullanıyorum özellikle mac dn çok memnunum(1PC, 1MAC, 1imac a sahibim) bunun hiçbiönemi yok tabiki. önemli olan seni ilgilendirmeyen ben.
bazı şeylerden cidden geri kalmışsın, yani bazı şeyleri tadamamışsın.

açık kaynak manyağısın ne işin var ozaman office yazılımında. git açıkkaynak forumlarında derdini dök.

Alıntı: kyotoprotokolü  
Senin le tartışmaya gireme. Çünkü senin seviyene düşmek istemiyorum. Senin bilgin ne ki benim le kendini kıyaslıyorsun.

Sende kesin açık kaynak kod hakkında bir şey bilmeyip te sallayanlardansın.
Bıktım diyorsunda kaçkere kullanmışsın merak ediyorum. Bilip bilmeden ötüyorsunuz.
Çok gördük senin gibileri parsını verir alırım laflarını. Sonra orada burada Crack ile uğraşıyorsunuz. Ne parasından bahsediyorsun. İki mizde biliyoruz crackli program kullandığını.

Sen windowsta Appcrash larla Bex hataları ile ve bir sürü virüs ile devam et sana başarılar diliyorum.

Cem1995
30-08-2010, 15:33   |  #28  
Yıllanmış Üye
299 mesaj

office 2010 u ben 1 aydır kullanıyorum :) gerçekten hızlı excele tıkladığınızda 1-2 saniyede açılıyor :)

bilgehankalkan
30-08-2010, 23:23   |  #29  
Yıllanmış Üye
197 mesaj
Alıntı: Barış  
Monitore yazıcam..
miras değil alınteri..
İmzana bayıldım heleki içindeki Photoshop TR'ye.

infragalaxia
31-08-2010, 00:27   |  #30  
Yeni Üye
21 mesaj
Alıntı: g-over  
görende seni çok önemli üye olduğunu zannedecek, boş gezenin boş forumcusu Beğendim
Önemli üye ne demek bilmiyorum. -ki tahmin ettiğim manadaysa öyle bir üye olmak gibi bir amacım yok mesaj sayımdan anlaşıldığı üzere. Sen forumlarda çok turlamışsın ve belli oluyor nasıl dolu(!) birisi olduğun. Profiline baktığımda gördüğüm sistemde winxp 32 bit yazıyor ve ortalama bir pc kullandığın görünüyor. Nerede mac os, nerede win7 nerede mac'ler ? Bu kısım benimle ilgili değildi gerçi... Boş gezenin boş forumcusu dediğin kişi programcılıkla uğraşmakta, senin gibi boş biri olmadığından forumlarda da mesaj sayısı pek fazla değil.  MSDN'e premium olarak üyeyim ve bu programın beta tester'larından biriydim. Zaten parasını vermişim, retail sürümü de indirdim ve kullanıyorum(sen bu linki vermeden önce). Haydi bakalım aslan parçası. Normalde yazmazdım cevap falan ama hakaret var işin içinde.

PC.Kopat
01-09-2010, 14:14   |  #31  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
750 mesaj
Alıntı: g-over  
senin benim seviyeme gelmen için forumlarda çoooook atlaman lazım.
ayrıca win7 + mac_snowleopard kullanıyorum özellikle mac dn çok memnunum(1PC, 1MAC, 1imac a sahibim) bunun hiçbiönemi yok tabiki. önemli olan seni ilgilendirmeyen ben.
bazı şeylerden cidden geri kalmışsın, yani bazı şeyleri tadamamışsın.

açık kaynak manyağısın ne işin var ozaman office yazılımında. git açıkkaynak forumlarında derdini dök.

Mac kullanıyor diye artislenen biri daha... Ben de OS X kullanıyorum var mı :D
Sen bir prog. dili öğren sonra anlarsın açık kaynakçıların ne kadar fedakâr olduklarını ;) ( OS X'in yanına da Linux kullanıyorum )
Microsoft Office, Microsoft'un yaptığını beğendiğim yegane program( bir de AOE3 ). Kendini bir şey sanıp da artistlik taslama diğer üyelere. Linki paylaşmışsın güzel ama sanki programı kendin yazmış gibi bir egon varBeğenmedimBir işe yarayaksa: Teşekkürler...

Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 01 Eylül 2010 14:14
PC.Kopat
01-09-2010, 14:21   |  #32  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
750 mesaj
Alıntı: infragalaxia  
 Boş gezenin boş forumcusu dediğin kişi programcılıkla uğraşmakta, senin gibi boş biri olmadığından forumlarda da mesaj sayısı pek fazla değil.

Alkış

Bence herkes bu arkadaşı örnek almalı. Bütün gün boş boş bi' facebook bi' chip olmuyor :) Hem internetten  programlamayla ilgili videoları izlemek (pek profesyonel içerik yok ama giriş için gayet güzel hazırlayanların eli dert görmesin) aylak aylak internette dolaşmaktan çok daha faydalı.