Merhaba Arkadaşlar Office 2010 Türkçe Trial İndirilmeye Sunuldu, Buyrun Link.
LİNKBUYRUN (Link Güncellenmiştir)
TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUM
(ALINTI DEĞİL, ALIN TERİ!)
Office 2010 Türkçe (Güncel Resmi Link)
- 1
- 2
Betası için Türkçe yazım denetimi eklenmemiş.
60 gün olması lazım.
https://www.chip.com.tr/forum/mic ... ecikti_t173560.html
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ee390818.aspx
64 bitde varsa koysana linkini.
Gören de Office2010'u sen yaptın sanacak he khkh alın teriymiş.
Sen çok yaşa emi. Güldürdün beni
Çooooooooooooooooooooooooook TEŞEKKÜRLER. Bin kere TEŞEKKÜRLER.....
Kaç aydır arıyordum da bulamıyordum. Kimbilir ne kadar uğraşmışsındır bunun için. Hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.
TEŞEKKÜRLERRRRRRRRR.
ahaha nere bura dandik bi forum sitesimi emeğe saygı beyler crackde içinde filan:D:D rapidleseydin bide:D
+rep :D
acele etmeye ne gerek var çıkınca SATIN ALIRIZ :))
Ohoo siz daha demoyu yaynlıyosunuz. :D Ben full ünü bile buldum + TR :D
Diğer sürümleri indirmek istiyenler::
LÜTFEN DİKKAT::: Tüm chip online yetkililerini bu konuya davet ediyorum.
Lütfen g-over adlı forum üyesine bir ödül verilmesini rica ediyorum.
Böyle bir paylaşımı bize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz.(HEMDE ALIN TERİ ALINTI YAPMAMIŞ) Fakat teşekkür yeterli değil bu kullanıcımıza Çam sakızı Çoban Armağını bir Intel i7 serisinden bir işlemci verebiliriz.
Bunu yapsak bile hakkını ödeyemeyiz ama... Çok teşekkürler g-
çok bilmiş çok gülen arkadaşım, sana güzel güzel gülüyorum, küçük basit bir maniyi iyice abarttın. bir söz var çok gülenin zekasına bakılır, basit şeylere gülenin aklına bakılır. bakıyorum daha ergenlik çağındasın yaşın 17 daha çooooooooook gülersin çok biliyorsan bu yazılımının aktivasyon crack ini bul.
LÜTFEN DİKKAT::: Tüm chip online yetkililerini bu konuya davet ediyorum.
Lütfen g-over adlı forum üyesine bir ödül verilmesini rica ediyorum.Böyle bir paylaşımı bize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz.(HEMDE ALIN TERİ ALINTI YAPMAMIŞ) Fakat teşekkür yeterli değil bu kullanıcımıza Çam sakızı Çoban Armağını bir Intel i7 serisinden bir işlemci verebiliriz.
Bunu yapsak bile hakkını ödeyemeyiz ama... Çok teşekkürler g-over
Allah iyiliğini versin gördükçe kahkaha atıyorum.
Söylediklerine hiç alınmıyorum bunu bil.
Gülmek güzel bir şey seni de güldürebildiysek ne mutlu bize.
Aktivasyon crack bıktım bunlardan.
Açık kaynak yazılımlara destek veriyorum artık. Crack bulmak kolay iş. Çoğu programın crackİni bulmuşumdur. Ama çoğu virüslüdür. Fakat virüssüz şekilde orjinal yapmasını da biliriz.
Sende bırak bunları gel açık kaynağa özgürlüğün tadını çıkar.
Bu arada niye birden crack işine girdin anlayamadım.
linki vermişsin seriali nerde peki bunun?
İllegal paylaşım yasak diye hemen zıplamayın.
Serialsiz kurulmuyor da.
60 günlük de olsa seriali olması lazım değil mi?
çoluk çocuk gibi açıkkodlu ücretsiz yazılımlardan bıktım, veririm paramı satın alırım.
Allah bilir sen linux tabanlı bi işletim sistemide kullanıyorsunuz. ve eminim ceptelefonun android dir
bazı konularda bilgisiz olduğun cevabından belli, çünkü office indirme linkini emaile göndermiyor cnm
sadece (denemesürüm 90gün) anahtar için kayıt oluyorsun. sadece anahtar emaile geliyor.
Senin le tartışmaya gireme. Çünkü senin seviyene düşmek istemiyorum. Senin bilgin ne ki benim le kendini kıyaslıyorsun.
Sende kesin açık kaynak kod hakkında bir şey bilmeyip te sallayanlardansın.
Bıktım diyorsunda kaçkere kullanmışsın merak ediyorum. Bilip bilmeden ötüyorsunuz.
Çok gördük senin gibileri parsını verir alırım laflarını. Sonra orada burada Crack ile uğraşıyorsunuz. Ne parasından bahsediyorsun. İki mizde biliyoruz crackli program kullandığını.
Sen windowsta Appcrash larla Bex hataları ile ve bir sürü virüs ile devam et sana başarılar diliyorum.