Ofis Bilgisayarında Twitter&Facebook sorunu

fearless_kml
23-08-2010, 11:04   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

Arkadaşlar eski iş yerimde bu sorunu halletmiştim ama nasıl olduğunu bende anlamamıştım bir sürü program kurmuştum v.s v.s 
Şimdi yeni bir işe başladım ve burada aynı sorun var ama bunu çözemiyorum. Ultrasurf Hotspot Shield Launch felan kurdum banamısın demiyor. 

Nasıl çözebilirim bu sorunu

fearless_kml
23-08-2010, 14:20   |  #2  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj
Alıntı: AdRaMiTi  
Banamısın diyorsa orada benim gibi bir bilgi işlemci vardır ;)
Arkadaşım bakın siz bazı şeyler konusunda bilgisiz olabilirsiniz ama şunuda kafanızdan çıkarmayın ! Sizin yaptığınız her eylem bilgi işlem birimi tarafından görünüyor. ( Kuruma ve Sistemlere Göre Değişebilir ) Yani siz mesai saatinizde lak,lak yapmak için eylemlere girişiyorsanız bu sizin işinizden çıkarılmanıza sebep olabilir.
Bunu sadece senin için demiyorum , şirketlerde çalışan kişilerin iyiliği için uyarıyorum sadece...
Varın 7-8 saat facebookunuzdaki okey'den uzak durun zaten iş verimliliğini düşürmeyeceğini uygun görseler öğle tatillerinde filan otomatik kullanıma açarlardı'ki oda yok anladığım kadarıyla.

Ayrıca indirdiğiniz proxy türü yazılımlarlada şirket ağının güvenliğini tehlikeye attığınızın farkına varmanızı öneririm bu problem sizin için pek bir şey ifade etmeyebilir ama oluşabilecek durumları siz bile kestiremeyebilirsiniz.

Dediğin gibi hiç biri umrumda değil. Ben geçici bir çalışanım ve burada akşama kadar oturuyorum. Oturuken de Twitter istiyorum :) Olay bu. Devamlı birşeyler karıştırıyorum bilgi işlem sistemi 1 kşi tarafından yönetiliyor izlendiğini hiç zannetmiyorum, Ayrıca geçen sene aynı sistemi çözüp bütün yaz girebilmiştim, çözebilirseniz yardım ederseniz sevinirim edemezseniz başka yolları denerim ama ben buna bir şekilde gireceğim ki herkes bir şekilde facebook'a giriyor. Bende http'nin yanında s koyarak giriyorum amma facebook gerçekten hiç önemli değil şuan tek önemli olan Twitter ve onuda bir şekilde kıracağım. 
Yardım ederseniz mutlu edersiniz :) Yoksa canınız sağolsun

Son Düzenleme: fearless_kml ~ 23 Ağustos 2010 14:22
black_flood
23-08-2010, 20:59   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

sana altın numara virtual pc kullanman vmware isa serverin bile belini kırıyor eğer kullanabilirsen active directory bile fayda etmiyor guest kapatılmamışsa tamamen.