Ogame Awacs

subay10192
02-07-2009, 16:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Ogame Awacs v1.0

Program Ogame'de bilgisayar başında değilken veya bilgisayar başında olupsürekli olarak ogame ile ilgilenemeyecek durumda olanlar için tarafımca(subay10192) programlanmıştır.Program sayesinde giriş yaptığınız hesaba karşıyapılan her casus sondası ve saldırı hareketlerinde program sizleri uyaracak vealarm verecektir.Ayrıca belirtmek isterim ki kullanıcının hesap dahilhiçbirşekilde hiçbir bilgisine ulaşılmayıp güvenliği sağlanmıştır.İnanmayanarkadaşlar için yeni bir hesap açıp 1 hafif avcı ile saldırı deneyebilirler...

Link

(Rar Şifresi Yoktur)

1.Sessiz Mod Kullanımı
Sessiz Mod , kullanıcının saldırıyı farketmesi ve bu saldırının
sürekliliğini koruması ve alarmdan etkilenmemesi için geliştirilmiştir.
Kullanımı: SystemTray'deki Ogame Awacs simgesine farenin sağ tuşu
ile tıklanılarak açılan menüden Sessiz seçeneği seçilir ve uyarı penceresi
görüntülenir...Devre Dışı bırakma işlemi içinde aynı yollar izlenebilir...

2.Alarmı Durdur - Devam Ettir
Alarmı Durdur ile saldırı altındayken yada diğer menüler arasında gezintiyapılabilir.
Dikkat: Bu işlem ile alarm durduğundan dolayı yapılabilecek olan saldırılardanhaberdar olamazsınız.
Kullanımı: SystemTray'deki Ogame Awacs simgesine farenin sağ tuşu
ile tıklanılarak açılan menüden Alarmı Durdur / Devam Ettir tuşu ile iptal veaktif edilebilir...

3.Alarm'ın Çalıştırılması
Program çalıştırılıp ogame.com.tr'den evren seçimi yapılıp kulanıcı adı veşifresi girildikten hemen sonra GENEL DURUM görüntülenmesi tamamlandığındayukarıda 'Alarmı Çalıştır' düğmesi aktif olacaktır.
Düğmeye tıklanılması yeterli olacaktır.

4.Saldırı Anında
Alarm açık ve Sessiz Mod kapalı ise program bütün casuslama ve saldırıişlemlerinde şiddetli bir alarm verecektir.Alarmı sonucunda ister Sessiz Mod'aalabilir , istersenizde alarmı durdurup saldırdan kişi ileilgilenebilirsiniz...İstersenizde Ogame Awacs simgesine sağ tuş ile tıklayarakaçılan menüden Göster'i seçip sadece bakabilirsiniz...

Her Türlü Öneri ve Şikayetlerinizi Bildirebilirsiniz.

İletişim Bilgilerim : [email=subay10192@hotmail.com]subay10192@hotmail.com[/email]
Gökhan Turunç - subay10192

Son Düzenleme: subay10192 ~ 14 Temmuz 2009 21:05
MuRDeR-CyCLoNe
02-07-2009, 17:33   |  #2  
Taze Üye
18 mesaj

emeğin için teşekkür ederim arkadaşım ama ben bu tarz programlara karşıyım oyunu seviyesizleştiriyo

subay10192
03-07-2009, 11:23   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

İlgilendiğin için teşekkürler fakat oyunu seviyesizleştirmekten ziyade pratikleştiriyor.programın test edilmesi süresinde filo+hammadde mi 5 kez vurulmaktan kurtardım bu şekilde.büyük bir riske girdim programı test etmek için ama program benim yüzümü kara çıkartmadı...