arkadaşlar ben istanbul gazi osman paşada oturuyoum oks de benim hesaplama göre toplam puan 360 fen puanı 370filan .girebileceğim yakın okulları söylermisiniz bana soru sorarsanız cevap veremeyebilirm bu konuyu açtım ve gidiyorum bilgisayardan kalkıyorum 5-6 saatliğine;o yüzden soru sormamaya özen gösterin akşama bakıcam yanıtlarınza
oks
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Son Düzenleme: omer_6134 ~ 12 Haziran 2007 12:47
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
991 mesaj
BENİM LİSEME GİT MENSUCAT SANTRAL ZEYTİNBURNU /İST.
Yıllanmış Üye
131 mesaj
Allah yolunu ve bahtını açık etsin . herhangibir lise önerisinde bulunamayacağım . lise biteli 10 yıl oldu
Yıllanmış Üye
991 mesaj
5 sene önce mevzzun oldum ben girdiğimde 240 istiodu ama hep makara lise tavsiye etmiyorum
Taze Üye
8 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRRarkadaşlar ben istanbul gazi osman paşada oturuyoum oks de benim hesaplama göre toplam puan 420 fen puanı 433 filan .girebileceğim yakın okulları söylermisiniz bana soru sorarsanız cevap veremeyebilirm bu konuyu açtım ve gidiyorum bilgisayardan kalkıyorum 5-6 saatliğine;o yüzden soru sormamaya özen gösterin akşama bakıcam yanıtlarıbence çok puan olmasına rahmen sen meslek lisesine git çünkü büyüyünce elinde bir meslek olur:D
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Sus sen merve_13
Arkadaşlar yanlış anlamayın merve_13 kardeşim oluyorda