arkadaşlar en çok ne isterdim biliyormusunuz.siteyi zyaret ettiğim zaman okumuş olduğum konu başlıklarının farklı bir renkle gösterilmesi.çünkÜ şahsen ben okuduğum bir konu başlığını unutup 2-3 defa okuyorum.e bu da zaman kaybı ve ve bazen sıkılmama sebep oluyor.hele ki vize ve final haftalarında acayip sıkıntı ve zaman kaybı benim için.
okuduğum konuları tekrar okumak istemiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Peki okuduğun ve cevap verdiğin konu hakkında sana cevap yazılırsa onuda okumadan ve cevap yazmadan geçecen öylemi free kardeş... Bence bu şekilde iyi zaten en son girdiğin zaman dan sonraki aktif konular belli oluyor... Bence böylesi daha iyi....
o zaman okuduğum fkat yeni cevap gelmiş başlıkları normal renkle göstersinler.fakat okuduğum ve yeni bir cevap gelmemiş başlıkları kırmızı ile göstersinler.bence şu anki düzen çok fazla zaman kaybına sebep oluyor.
inşallah olur çünkü bu kolaylığı uygulamada test edicez ve ne büyük bir kolaylık ve zaman tasarrufu sağladığına şahit olacağız.o zaman en çok ta bizler gibi bağımlı aktif arkadaşlarımız faydalanacak.çok faydalı olacak çok.
Walla yapılan her ek yenilik bilmem dikkat ettinmi sitenin yavaşlamasına sebep oluyor benim ilk girdiğim zaman ki chip daha hızlıydı ama şimdi gerçi pek bi yavaşlık yok ama o türde yapılacak olan bi yenilik biraz daha yavaşlatacaktır...
evet 2 ay öncesine göre biraz daha yavaş.sen de haklısın.