Sayın müdürüm , sevgili öğretmenlerim ve okulumuzun özünü , ülkemizin geleceğini oluşturan siz değerli arkadaşlarım
Ben Samet Onar, 6/A sınıfı Temsilcisiyim ve Okul temsilciliğine adayım.Öncelikle beni şimdiden dinlediğiniz için teşeekkür ederim.Okulumuz çok muhteşem bir okul olmayabilir ama bir okulu muhteşem yapan onun içindeki öğrencilerdir.Sizlerin okulumuzla ilgili sorunlarını çözmek için okul temsilciliğine adaylığımı koydum.Peki bu sorunlarla karşılaşan kişiler yani biz öğrenciler bunları hep beraber olup çözmemiz gerektiğini düşünüyormuyuz?Tabiyki düşünmeliyiz.Okulumuzun sosyal ve kültürel etkinliklerinde yani faaliyetlerinde,
Çevre okullar dâhil olmak üzere, Tüm öğretmenler, öğrenciler, gönüllü ve gönülsüz velilerle, bu etkinliklerde yer almak isteyen tüm bireylerle sıkı bir iş birliğine girerek,
Tüm çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesine ve bunun için de gerekli tüm tedbirlerin alınmasında aktif bir rolde bulunmak üzere okul temsilciliğine adaylığımı koymuş bulunuyorum.
Şimdiden okul temsilcimize başarılar dilerim. Herkeze hayırlı ve Uğurlu olsun.
Samet Onar
Nasıl olmuş söyler misiniz? Yorum ve görüş yapar mısınız?
Yorum ve Görüşlerinizi bekliyorum.