okuldan nefret ediyorum hele üniyi kazandıktan sonra dahada nefret ettim arada arkadaşlarımı özleyince ve devamsızlıktan kalma tehlikem olunca gidiyorum
Okula Niçin Gelinir?
- 1
- 2
gözyaşıokuldan nefret ediyorum hele üniyi kazandıktan sonra dahada nefret ettim arada arkadaşlarımı özleyince ve devamsızlıktan kalma tehlikem oluncakronik öğrenci
maalesef ama ben lisede falan böyle değildim biri bedduamı etti ne üninin ilk gününden bugüne tek gün isteyerek gitmedim
byburak2008hocama bak be Profil bilgilerinde öğrenci yazıyor beeOkul yeni bitti yahu Düzeltmeyi unutmuşum Hemen düzelteyim Uyardığın için sağol.
insan hep öğrenci olmaya mahkum heralde :(
gözyaşıinsan hep öğrenci olmaya mahkum heralde :(Evet. Hayat hoca biz ögrenci devamlı bize bir şeyler ögretiyor
aynen öyle hemde bazen ağlata ağlata sokuyo beynimize öğretmek istediklerini
abi adam komik komik şeyler yazmış siz hemen memleket meselelerine hayat meselesine çevirdiniz:D
OOOOMMMMEEEERRRR+ Kopya çekmek için ...Ulan şu kopya yok mu lan kaç kez sıcak havada soğuk terler dökürttürdü bana.7. sınıfta ilk matematik yazılısı var. Öğretmen yeni gelmişti. Sorulardan 3 tane gıcık soru var. Buda 25 puan demeke. Ne yapsak ne yapsak. Sınavda yapılacak tek çare var kopya.Az sonra yaşadıklarımı yapmanızı önermiyorum malum hoca çakabiliyor. 3 arkadaşı hocanın yanına gidik dert yanması için gönderdik ve 2 arkadaş kopyaya başladık ama ne kopya. Öğretmen bize bakmadığı anda kağıtları bir değiştirdik. Ellerimden resmen damla damla su damlıyor Benim yazım kötü onunki benden daha beter. Bildiğimiz soruları çözdük. Sonra kağıtları karşılaştırmıştık. 2 soru farklıymış hemen tartıştık( Sınav esnasında ) DOğru cevapları işaretledik. Tekrar kağıtları değiştirdik. Ben onun yazılarını o benim yazılarımı düzeltip elimizle yazmıştık. O gün sınavdan ben 90 o 85 almıştı en yüksek not benimdi.
Hocaya "hocam ama bizim kağıtlar aynıydı" gibisinden bir söz söylemiştik çakmıştı
komik ben lisede çok çekiyodum profosyonel olmuştum atık dada üniye geldikten sonra ne verdim ne aldım artık unuttum nasıl çekildiğini
Okula gidilir benim bildiğim.. =)
Peki Arkadaşlar Aranızda Yatılı Okuyup...Ramazan Aylarında Sahurdan Sonra Okuldan Kaçıp Kavede Okey Oynamanın Tadına Vardınız mı?...Bide Tabii Bekçiye Yakalanıp Jopu Kafaya Yemekte Var...
XxXDaRKoXxXUlan şu kopya yok mu lan kaç kez sıcak havada soğuk terler dökürttürdü bana.Ya ne teri ya bizde alışkanlık oldu. Bir matematik hocası var7. sınıfta ilk matematik yazılısı var. Öğretmen yeni gelmişti. Sorulardan 3 tane gıcık soru var. Buda 25 puan demeke. Ne yapsak ne yapsak. Sınavda yapılacak tek çare var kopya.Az sonra yaşadıklarımı yapmanızı önermiyorum malum hoca çakabiliyor. 3 arkadaşı hocanın yanına gidik dert yanması için gönderdik ve 2 arkadaş kopyaya başladık ama ne kopya. Öğretmen bize bakmadığı anda kağıtları bir değiştirdik. Ellerimden resmen damla damla su damlıyor Benim yazım kötü onunki benden daha beter. Bildiğimiz soruları çözdük. Sonra kağıtları karşılaştırmıştık. 2 soru farklıymış hemen tartıştık( Sınav esnasında ) DOğru cevapları işaretledik. Tekrar kağıtları değiştirdik. Ben onun yazılarını o benim yazılarımı düzeltip elimizle yazmıştık. O gün sınavdan ben 90 o 85 almıştı en yüksek not benimdi.
Hocaya "hocam ama bizim kağıtlar aynıydı" gibisinden bir söz söylemiştik çakmıştı
İnanılmaz zor soruyor birde bizim sınıf öğretmeniz . Eee durum böyle olunca kopya çekmeyeni dövüyorlar Her öğretmen biliyor kimin kopya çektiğini ama yakalayamadı henüz
hemde sahurdan sonra... ben kaçacak gücü bulamazdım ki... ki zaten yatılı okumadım hep memleketimde okudum okuyorum
tolu_enPeki Arkadaşlar Aranızda Yatılı Okuyup...Ramazan Aylarında Sahurdan Sonra Okuldan Kaçıp Kavede Okey Oynamanın Tadına Vardınız mı?...Bide Tabii Bekçiye Yakalanıp Jopu Kafaya Yemekte Var...Biz okucaz abey
Hey gidi günler hey. Özledim valla lise yıllarını. Bitireli fazla olmadı ama tadı damağımda kaldı
tolu_enPeki Arkadaşlar Aranızda Yatılı Okuyup...Ramazan Aylarında Sahurdan Sonra Okuldan Kaçıp Kavede Okey Oynamanın Tadına Vardınız mı?...Bide Tabii Bekçiye Yakalanıp Jopu Kafaya Yemekte Var...bide salı öğleden sonra özellikle kimyadan kaçıp cantır oynamaya gitmek..ön kapıdan çıkmak yerine action yapıp yandaki kız yurdunun bahçesine atlayıp kaçmak.yurdun bekçisinin kovalaması..ve gelecek bir telefon yüzünden tırsa tırsa cs!!lise hayatı güzel yav
okulda ki günler çok güzel helede lise yıllarının tadı bir başka ben daha lise2 ye yeni geçtim ama daha keşke 1 de olsam diye düşünüyorum .. . ne kopylar çekiliyor , ne dövüşler ne maçlar yapardık be kaç hocayı sinir etmek hoşumuza giderdi ufff hepsini düşünüyorumda keşke lise hiç bitmese
hele de birkere 7. sınıfta denem sınavında kardeşimle matematik sorusu üzerinde 5 dakka hocanın gözü önünde tartışmak daha bir zekli idi . . .
tabi ondan sonra dayağı yemiştik ama olsun çok zevkli idi :D
Tabi ki gırgır şamata olduğu için ben o yüzden gidiyom valla :) :)
HELE BİDE UZUUUUUUUUUUUUUUNN EŞEK VAR TABİİ
- 1
- 2