Neden gelinir ;
Sohbet etmek için
Devamsızlık yapmamak için
Bos zamanları değerlendirmek için
Renkli kazakları göstermek için
Sınıf mevcuduna katkıda bulunmak için
Öğretmenlere günaydın demek için
Sıraların üstüne resim çizmek için
Derslerde uyumak için
Erken kalkmak sağlığa yararlı olduğu için
Kantin bütçesine katkıda bulunmak için
Okulun geç kağıdı stokunu bitirmek için
Fal bakmak için
Teneffüse çıkmak için
Defile yapmak için
Fıkra anlatmak için
Okul çıkısında Kadıköy'e gidebilmek için
Öğretmenleri sinir etmek için
Uzun eşek, para maçı...vs. oynamak için
Sevgili bulmak için
Sınıftakilerle dalga geçmek için
Okula Niçin Gelinir?
- 1
- 2
ev ahalisinden dayak yememek için..
okul tuvaletinde gizlene gizlene sigara içebilmek için. (okul wcsinde içilen bir sigaranın tadı bir başka olur yakalanma korkusundan galiba)
millete çıkışa gel diyebilmek için..
okulun son günlerinde sınıfta kalmıyım diye hocalara yağcılık çekmek için..
okul bahçesinde toplanınca çekilirmi ulan bugün hadi pileysteyşına gidelim diyebilmek için..
Morgueev ahalisinden dayak yememek için..playstation olayı 10 numaradır.
okul tuvaletinde gizlene gizlene sigara içebilmek için. (okul wcsinde içilen bir sigaranın tadı bir başka olur yakalanma korkusundan galiba)
millete çıkışa gel diyebilmek için..
okulun son günlerinde sınıfta kalmıyım diye hocalara yağcılık çekmek için..
okul bahçesinde toplanınca çekilirmi ulan bugün hadi pileysteyşına gidelim diyebilmek için..
WC de sigara ise bambaşkadır. Yakalanma korkusu olmasa hiç zevki olmaz ama..
Okulda özlediğim nadide tek şey wc'de sigara içmek..
Bir cuma çıkışında bahçede toplanıldığında okul müdürünün yazlık döneme geçildi kızlar pazartesiden itibaren kilotlu çorap giymeyebilir anonsundan sonra pazartesi erkek öğrenciler hasta kör topalda olsalar hiç görmemiş gibi okula hucum etmeleride pek ilginçtir..
merdivenden çıkan kızların altına bakmak için(yapmadım demem yalan olur ama nadir)
sınıfta hocaya gıcıklık olsun diye durmadan silgi almak için
playstation oynamaya gidenlerin arkadasından int cafeye gitmek için
hep beraber counter strike,half life,knight online,command of conquer oynamak için
basket oynadıktan sonra maç yapanlardan daha havalı görünmek için
ögretmenler zili çaldıktan sonra sınıfa girmek için
ögretmen nerdeydin dedigide kantinde,wc demek için
bi konuşma oldugunda medine fukaraları gibi yere çökmek için
gücünüz yeten sizden daha ii bişe yapınca sus lan demek için
sınıftaki tatlı kızlarla vakit geçirmek için
o tatlı kızların birinide manita yapmak için
din derslerinde tüm cahillikleri ortaya sermek için
benim pc daha iyi die tartışmak için
Hihihi okul günleri neydi bea:D Liseye geçtik ama ilkokul başka be abi çömezlik
Çıkışta kavga etmek için
karı-kız peşinde koşmak için
Oyunlardan konuşmak için
Ne güzel günlerdi. Hiç unutmam 7. sınıfta okuldan eve evden kafeye kafeden dershaneye dershaneden kafeye kafeden eve gibi geniş bir programım vardı. Hep COD2 MP oynardık
Ahh eski zamanlar...
13 sene olmuş Lise biteli.. Vayy be hiç değişmemiş öğrencilik
Kötü örnek olunacak bir şey yok. Bunu bütün öğrenciler yapıyor (Bende yapıtım ordan biliyom. Özellikle bizim orası çok rüzgarlıydı. Etekler bir fora olurdu. Bizim gözler yerinden çıkardı )
Borga-xKötü örnek olunacak bir şey yok. Bunu bütün öğrenciler yapıyor (Bende yapıtım ordan biliyom. Özellikle bizim orası çok rüzgarlıydı. Etekler bir fora olurdu. Bizim gözler yerinden çıkardı )Gözlerimin döndügünü biliyorum()Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 02 Eylül 2008 12:05
Borga-x(Bende yapıtım ordan biliyom. Özellikle bizim orası çok rüzgarlıydı. Etekler bir fora olurdu. Bizim gözler yerinden çıkardı )
Ahaha İzmir havası bir rüzgarlı değil yılda birkaç gün anca
lise günlerimi yaşıyorum inş. sizlerinki gibi eğlenceli geçer
ne uzun eşek oynardım bea (gerçi ara sıra arkadaşlarla yine oynuyoruz ama
Lise nin tadını çıkarın bir daha çok ararsınız.Hele öğleden sonra okuldan kaçıp parkta uzun eşşek oynamayı hiç bir şey değişmezdim
bizi anlatmışın arkadaşımda ben daha 8.sınıfım :D
bizim burdada hiç rüzgar yok ya
izmirin kızları gzl derler ama bilemicem belki çirkin görmedğimdendir:D:D:D
istanbulda rüzgardan dolaşırken kaç kişinin eteği açılıyor..:D bizim burda:D
okulun 4 tarafı çervili ztn
:D:Dçok konuştum demi
Borga-xKötü örnek olunacak bir şey yok. Bunu bütün öğrenciler yapıyor (Bende yapıtım ordan biliyom. Özellikle bizim orası çok rüzgarlıydı. Etekler bir fora olurdu. Bizim gözler yerinden çıkardı )edit: Okulumda etek zorunluluğu yok.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 02 Eylül 2008 14:41
tuncabBizim zamanda öyle bir zorunluluk vardı. Ahh ahh Seramonide kızların etekleri açılmasın diye arkamızdan önümüze geçerlerdi. Bende hep sıranın en arkasında dururdum. Sıraya arkadan gelen kızların etekleri fora ola ola bizim yanımıza gelirlerdi.edit: Okulumda etek zorunluluğu yok.
Bu sadece bir örnek.. Birde pileli etek giyerlerdi
Lise yıllarımı seviyorum... Keşke yine o yaşlarda olup liseye gidiyor olsam
byburak2008Tabiri caizse OhaBizde öyle idi..
soulmyBak bak bak şunlara neler diyorlar yahu. Utanın kendinizden. Ne biçim öğrencisiniz yahu siz. Hepinizi velilerinize söyleyeceğim.hocam siz yapmadınızmı hiç böyle şeyler.
Not: Ben öğretmenim de ...
DaRWeLLhocam siz yapmadınızmı hiç böyle şeyler.Yaptık tabi canım. Neydi o günler be. Ben de özlüyorum o lise günlerini. Hele hele lise 1 bambaşkaydı vallahi. Allah'tan ben ortaokulda öğretmenlik yapacağım. Onlar biraz daha mülayim oluyor. Lisedekilerle uğraşmak çok zor yahu. KPSS den düşük aldım bu sene. artık seneye inşallah kazanırım.
soulmyBu arada darwell söylemeyi unutmuşumpardon örtmenim
"hoca camide hoca camide"
- 1
- 2