uzun lafa gerek yoq bii bakın yorumu unutmayalım
OKUL=ÖLÜM ARKADAŞLAR Bİ BAKIN
okul yıllarıda bana ölüm gelmişti ama iyi yanlarıda var
ama neden hep okulun iyi değilde kötü yanları öne çıkıyor çıkıyor
şuan dünyada ve ülkemizde o okulllara gitmek isteyen milyonlarca insan var....
biraz kıymet bilin...
Ölüm Güzel şey perde arkasından haber
eğer güzel olmasaydı ölürmüydü o yüce Peygamber
siz bunu okulada çevirin...
kısaca Ölümde Güzel Okulda...
tabii Hakkını Verirseniz...
bu arada belirteyim ilginç bir karşılaştırma adamın aklına nerden gelmiş...
saygılar...
iyide ben okuldan mevzun olalı 13 sene oldu ölümden korksam araba yarışçısı olmam demi bende kendi çevrem içerisinde araba yarışçısıyım.
hamza123iyide ben okuldan mevzun olalı 13 sene oldu ölümden korksam araba yarışçısı olmam demi bende kendi çevrem içerisinde araba yarışçısıyım.kardeşim sana cevap olsun diye yazmadım...
cevap yazın demişsin bende yazdım...
nryse ben cevabımı düzelteyim...
saygılar...
Okula kötü diyenler bi de hayata atılsınlar bakalım ölüm nasıl olurmuş.
saygılar bizden kardeşm problem yok yanlış bizden
okulda her yönüyle iyisiyle kötüsüyle anılır ama okul yıllarındaki dostluklar asla unutlmaz kardeş gibi insan oluyor ölüm ise kimsenin moralini bozmak istemem ama heran insanın öteki tarafa gitme ihtimali vardır
şuan özlediğim iki şey var...
1. Kur'an kursundaki Arkadaşlık Ve Huzur
2. Okuldaki Arkadaşlıklarım ...
okul okuyanlar bunların kıymetini bilsinler...ve dost kazanmaya çalışsınlar... bu öğrenci de olur öğretmende...
ne demişler...
Bin DOST az...
Bir düşman Fazladır...
Yanlışım varsa Düzeltiniz...
saygılar...
byzihhşuan özlediğim iki şey var...yanlışın yok kardeşim haklısın herkesi sitemize davet ediyorum http://www.turkcedunya.com/
1. Kur'an kursundaki Arkadaşlık Ve Huzur
2. Okuldaki Arkadaşlıklarım ...
okul okuyanlar bunların kıymetini bilsinler...ve dost kazanmaya çalışsınlar... bu öğrenci de olur öğretmende...
ne demişler...
Bin DOST az...
Bir düşman Fazladır...
Yanlışım varsa Düzeltiniz...
saygılar...
Tabi okul kelimesinin fransızca Ekol'den geldiğini düşünürsek, biraz yanlış bir "rastlantı" olsa gerek.
insana verilen meziyetlerin en başında gelir ögrenmek isterseniz yüzbin yıl okuyun ögrenmek hiç bitmez ve ömrünüzün sonuna kadar her gün yeni şeyler ögrenirsiniz yani hayatın içindede hayattır okul hiç bir zaman mezun olamıyacagınız .....
ufuksOkula kötü diyenler bi de hayata atılsınlar bakalım ölüm nasıl olurmuş.
benersinceinsana verilen meziyetlerin en başında gelir ögrenmek isterseniz yüzbin yıl okuyun ögrenmek hiç bitmez ve ömrünüzün sonuna kadar her gün yeni şeyler ögrenirsiniz yani hayatın içindede hayattır okul hiç bir zaman mezun olamıyacagınız .....kesinlikle katılıyorum!
her yerde eğitimler sınavlar hiç bitmiyor arkadaşlar okuyanlar için diyorum, hayat tümüyle gerçekten sınavlarla geçiyor..birinin üstesinden geliyorsun diğerine gidiyorsun...bitmezz
webcamBENCEDE HAYATIN KENDİSİ OKUL BEN HAYAT OKULUNU DİĞERİ İLE KARŞILAŞTIRMAYI BİLE KOMİK BULUYORUMbenersinceinsana verilen meziyetlerin en başında gelir ögrenmek isterseniz yüzbin yıl okuyun ögrenmek hiç bitmez ve ömrünüzün sonuna kadar her gün yeni şeyler ögrenirsiniz yani hayatın içindede hayattır okul hiç bir zaman mezun olamıyacagınız .....kesinlikle katılıyorum!
her yerde eğitimler sınavlar hiç bitmiyor arkadaşlar okuyanlar için diyorum, hayat tümüyle gerçekten sınavlarla geçiyor..birinin üstesinden geliyorsun diğerine gidiyorsun...bitmezzSon Düzenleme: hamza123 ~ 12 Haziran 2007 11:18
okul neden ölüm olsunki bu yaşa kadar okumayı kimden öğrendin bir düşün
merve_13okul neden ölüm olsunki bu yaşa kadar okumayı kimden öğrendin bir düşünBEN OKUMAYI DOĞARKEN ÖĞRENDİM HUYUm KURUSUNSon Düzenleme: hamza123 ~ 12 Haziran 2007 12:31
yok ya işin espirisi merve bak şimdi
o bir sonraki harf ö
k bir sonraki harf l
u bir sonraki harf ü
l bir sonraki harf m
sanırım espirisi budur :) :) :) ):)