arkadaşalr geçen hafta okuldan 1 hafta uzaklaştırma aldım ve 5 gün okula gitmedim okuldayken bitsinde kurtulayım diye gün saydığım oukulumu o kadar çok özlemişimki bugün okulda gözlerim doldu okulda iyi veya kötü geçirdiğim bütün anlar gözümün önüne geldi arkadaşlarım hocalarım okulun yemekhanesi
sınıflar vs aklımdan bir tek şey geçti acaba mezun olunca ne yapacam benimle birlikte uzaklaştırma alan 7 arkadaşımda böyle düşünüyo keşeke okul hiç bitemese bence herkes okulunun kıymetini bilmeli sonra çok arıyo
okulumu çok özledim
biz şimdi 15 gün tatile gircez o zaman napcaz bide özeline girmek gibi olmuyosa neden aldın uzaklaştırmayı
Yolun çok başında olarak okulumu çok seviyorum kaytarmayı sevmiyorum (!).Geçmiş olsun
Geçen yıl böyle bir olay benim de başıma gelmişti ama kavga yüzünden değil ve sadece uyarı almıştık ama okulda ki rezilliğimiz dizboyuydu
Kafana takma aradan zaman geçtiği zaman unutulup gidiyor
gazi909unutur gidersin..naptında uzaklaştırma aldın bakam.cigarette,fight.. =o kadar profösönel çalışıyorumki arkadaşlarımın hepsi enselendi beni yakalayamadılar
valla lise yılları pek unutulmuyor bir lise bir de askerlik günleri unutulmazz
valla bu günlerimi unutacağımı hiç sanmıyorum:))zaten zamanı geelince evlencez çoluk çocuk derken yaşlancaz bu yıllar en güzel yıllarımız
enes bende profesyonelim ama grup kavgası olunca oklun ortasında kameradan tespit etmişler herkesi artık bütün kavgalr okulun önündekli parkta çıkıyo:)))ama ne kavgaydı be 50kişi birbirine girdi heyacanlandım şimdi
allah okulun belasını versin, okul gibi yer yok olur mu yahu
lise yılları aklıma geldı be şimdi,çıkışta görüşürüz olayları falan:) geçmiş olsun arkadaşım 4 gun daha sabredıver...:))
urkatatallah okulun belasını versin, okul gibi yer yok olur mu
çıkışta görüşürüz lafı artık lisedi klasik oldu herkes birbirine diyo cezamıda tamamlaıdm bugün başladım çok şükür bi daha okul içinde kavga mavga etmem diğer grup atıldı bizide şutlarlar vallaha