Gazete okuma severlerin buluştuğu nokta.
okuncak ne varsa burada..
www.gazetepostasi.com
Okunacak ne varsa burada!
modulleri iyi yerde kullanmışsın fakat sitede konusu olan haber den cok reklam lar gozume çarptı siteye birtaz daha haberler le doldurman lazım mesala guncel haber modulu koymussun fakat bundan bi kac tane daha yapip spor haberleri dunyada haber gibi şeyler ekleyebilirsin ve en son haberleri resimleriyle birlikde ekleye bilirsin anasayfaya dedigim gibi içerik sanki hep reklammış gibi olmus ama joomlayi iyi kullanmışsın
modulleri iyi yerde kullanmışsın fakat sitede konusu olan haber den cok reklam lar gozume çarptı siteye birtaz daha haberler le doldurman lazım mesala guncel haber modulu koymussun fakat bundan bi kac tane daha yapip spor haberleri dunyada haber gibi şeyler ekleyebilirsin ve en son haberleri resimleriyle birlikde ekleye bilirsin anasayfaya dedigim gibi içerik sanki hep reklammış gibi olmus ama joomlayi iyi kullanmışsı
evt.farkındayım ama daha iyi şekilde yapmaya çalışacağım inş. eleştiriniz için tşk ederim.Son Düzenleme: samsat86 ~ 04 Nisan 2010 23:05
bence daha iyisini yapabilecegine inanıyorum site gerçekden iyi suanda joomlayi kullanmayi bilmeyen ve kullandıgını zanneden okadar çok kişi varki bence senin sitene girip biraz joomlanin neler yapabilecegini gormeleri lazım
bence daha iyisini yapabilecegine inanıyorum site gerçekden iyi suanda joomlayi kullanmayi bilmeyen ve kullandıgını zanneden okadar çok kişi varki bence senin sitene girip biraz joomlanin neler yapabilecegini gormeleri lazıEvet site bencede tasarım açısından gayet başarılı yapılmış.Ama reklam olayını fazla abartma.Reklam şirketi Google Adsense'in önerileri de bu yönde;"reklamları ince dikdörtgen şeklinde yayınlayın".
Ama site tasarımı gayet başarılı.Başarının devamını dilerim.
iliginiz için teşekkür ederim.inş. daha iyisini yapmaya çalışacağım.daha yolun başındayım.kendime güveniyorum ve inancımı sürekli taze tutmaya çalışıyorum çünkü bu yolla ancak bazı şeyler başarılabilir.e diğer paralı siteler gibi reklam verecek bütçemiz yok ama bu bahane değil inanç işi...ne de olsa (CHİP)liyiz demi?
aynen yardımcı olabilecegim bişey olursa özel mesaj at elimden geleni yaparım