alıntı:
elvis32: benim cd rw de easy reader gibi yazılımı yanında veriyordu, bu sayede kurtuldum bu dertten
hmm, bende de o vardı ama kurulumda hatalar vrdi ben de Nero ya transfer oldum.
Ama yine de önerin için teşekkür ederim. Aslında bugünkü çabalarım olayı farklı bir duruma getirdi.
Yazdığım CD-RW yi evde 52x Samsung ve 32x Mitsumi ile denediğimi söylemiştim. Bugün, dışarıda bir internet cafe de birşeyler yazdırıp(Writer Aora mıdır nedir), eve gelene dek 3 LG, 1 Hyundai okuyucuya sorunsuz okuttum. Evde sadece Writer okudu, 52x Samsung yine göremedi.
Sonra evde benim LG 40x12x40 ile 4x yazdırıp yakındaki Hyundai ve LG okuyuculara sorunsuz okuttum.
Bu durumda sonuç şu; bendeki Samsung ve Mitsumi nin her ikisi de CD-RW medyaları okuyamıyor. Yazıcıda, yazma seçeneklerinde yanlış birşey yok. Hadi Mitsumi biraz eski(1998) ama Samsung yanlış hatırlamıyorsam, 1 seneden biraz fazla olabilir. Hiç okuyamama problemi olmamıştı. Yani buna kadar.
Hiç Samsung ile CD-RW okuma deneyimi olan oldu mu? Şundan soruyorum; bu marka, bu anlamda hatalı bir seçim mi? Yoksa bendeki mi sorunlu. Acaba temizlik vs mi lazım? Ya da...